Χριστίνα Στεφανίδη: Οι βουτιές στη Μύκονο και τα σχέδια γάμου με τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής!

Στη Μύκονο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Χριστίνα Στεφανίδη με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κονέ. Το μοντέλο και ο γοητευτικός άσος της Εθνικής συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια σχέσης και μάλιστα πολύ σύντομα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Χριστίνα και ο Παναγιώτης έχουν καταφέρει να νικήσουν την απόσταση και να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό. Όταν ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για την Ιταλία, εκείνη τον ακολούθησε για να ζήσουν μαζί στην Μπολόνια. Αυτό βέβαια είχε σαν συνέπεια να εξελιχθεί και η δική της καριέρα κάνοντας αρκετές δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ στη γειτονική χώρα.

Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο φίλος και συμπαίκτης του γαμπρού στην Εθνική, Γιώργος Σαμαράς. Μάλιστα ήταν να περάσει μαζί του και μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών αλλά προτίμησε να πάει με την αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα κάπου που θα αποφύγουν τους φωτογράφους και τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι παρόλα αυτά απολαμβάνει τα μπάνια του στις κοσμοπολίτικες παραλίες του νησιού συντροφιά με άλλους καλούς φίλους. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Κατσουράνης με την οικογένειά του ενώ να σημειώσουμε πως από το νησί των Ανέμων έχουν περάσει μετά το τέλος του Μουντιάλ οι περισσότεροι από τους παίκτες της Εθνικής.


Γιάννης Σηφάκης και Κώστας Κατσουράνης με τον γιο του

Read More

And More