Όταν τα διάσημα ζευγάρια απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας! Δες φωτογραφίες

Παντρεμένοι ναι αλλά και ερωτευμένοι πολύ! Ζευγάρια που δεν πάνε πουθενά ο ένας χωρίς τον άλλον, παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Στην διασκέδαση όμως είναι πάντα μαζί…

Ο Νίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελεκίδου βγαίνουν σπάνια τα βράδια. Η Κέλλυ και ο Νίκος από τότε που απέκτησαν το παιδί τους προτιμούν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι. Άλλωστε από την αρχή της σχέσης τους δεν ήθελαν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή και προτιμούσαν πιο ήσυχα μέρη. Όταν όμως η καλή τους φίλη Άννα Βίσση έχει πρεμιέρα δεν γίνεται να λείπουν.


Το ίδιο ισχύει και για την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και ερωτευμένο πολύ αλλά ζουν τον γάμο τους διακριτικά. Βέβαια ο Αντωνάκης της, όπως την λέει η παρουσιάστρια, είναι πάντα στο πλευρό της. Το μόνο που λείπει για να συμπληρώσει την ευτυχία τους είναι ένα παιδάκι! Ίσως φέτος που η Μαρία βρίσκεται ανάμεσα σε τόσους μπόμπιρες στο “Master Chef junior” να το σκεφτέται σοβαρά να γίνει μανούλα.


Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν λίγο πριν ξεκινήσει το show της Άννας και πόζαραν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι στο φακό!


Με το ταίρι του πήγε στο Rex και ο Νίκος Καρβέλας. Η Αννίτα Πάνια είναι πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της μουσικοσυνθέτη και φυσικά στηρίζει την φίλη της Άννα Βίσση. Το ζευγάρι επιλέγει να κυκλοφορεί σπάνια τα βράδια κι αυτό γιατί οι ανάγκες της οικογένειας έχουν μεγαλώσει. Ο γιος τους είναι σίγουρα η προτεραιότητά τους. Επιπλέον, ο Νίκος Καρβέλας κάνει εμφανίσεις στην Αρχιτεκτονική και η Αννίτα προτιμά να βρίσκεται εκεί για να τον απολαμβάνει.

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας είναι από τα ζευγάρια που βγαίνουν πολύ και πάνε παντού! Σε κάθε πρεμιέρα είναι από τα πρόσωπα που σίγουρα θα συναντήσεις. Μαζί χεράκι χεράκι. Ο Τραϊνός πάντα στοργικός και η Γωγώ πάντα ερωτευμένη. Ελάχιστες είναι οι φορές που θα την δεις έξω χωρίς να συνοδεύεται από τον σύντροφό της.


Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ποζάρουν με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λίγο πριν ακούσουν το πρόγραμμα στο νυχτερινό μαγαζί. Από τα ζευγάρια που βλέπουμε πολύ τελευταία να κυκλοφορούν. Ο Χρήστος λόγο του “Πρωινό ΑΝΤ1” πηγαίνει σχεδόν σε όλες τις πρεμιέρες και η Σοφία, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, είναι στο πλευρό του.

Read More

And More