Ντορέττα Παπαδημητρίου – Αντίνοος Αλμπάνης: Δεύτερη κοινή έξοδος μετά τα δημοσιεύματα για χωρισμό!

Μπορεί τα δημοσιεύματα να τους θέλουν να έχουν χωρίσει αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τα διαψεύσουν με τον πιο αναμφισβήτητο τρόπο. Οι δύο ηθοποιοί κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις που δείχνουν ότι ανάμεσά τους υπάρχει μια μεγάλη αγάπη!

Αυτό άλλωστε είχε επιβεβαιώσει και η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Μία και την Κατερίνα Σουλιώτη. “Το έχω πει και στο παρελθόν ότι ο Αντίνοος είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, πολύ κοντινός. Αυτό δεν έχει αλλάξει, ούτε πρόκειται να αλλάξει”, είχε πει ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της.

Λίγες μέρες αργότερα ήταν μαζί στο party γενεθλίων της Ντορέττας! Ο Αντίνοος ανέβασε μάλιστα μία φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram με την εορτάζουσα και την τούρτα της κι εκείνη του σχολίασε με καρδούλες.

Το βράδυ της Τρίτης οι δυο τους βρέθηκαν και στην επίδειξη μόδας των Mi Ro. Το TLIFE ήταν εκεί και σου μετέφερε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ! Δες εδώ!

Παρόλο που δεν τους είδαμε να ποζάρουν μαζί στο κόκκινο χαλί, αφού πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους στις δημόσιες εμφανίσεις τους, απόλαυσαν το show παρέα και μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε και αυτή τη φορά τα “ντοκουμέντα”.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την βραδιά του fashion show και το ανέβασε ο Αντίνοος στον λογαριασμό του στο instagram!

Read More

And More