Πέγκυ Ζήνα: Παιχνίδια με την κόρη της στις κούνιες! Φωτογραφίες

Η αδυναμία που έχει η Πέγκυ Ζήνα στην κόρη της είναι γνωστή. Από τότε που η μικρή Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο η τραγουδίστρια δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί της.

Κάθε φορά που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν φροντίζει μάλιστα να κάνουν μαζί διάφορες δραστηριότητες.

Πολλές φορές χωρίς την παρουσία του Γιώργου Λύρα. Μαμά και κόρη! Αυτό έκαναν και πρόσφατα απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στην παιδική χαρά κοντά στο σπίτι τους.

Το TLIFE απαθανάτισε την Πέγκυ και την 3χρονη Ηλέκτρα, που πήρε και επίσημα το όνομά της πριν λίγες εβδομάδες, να κάνουν κούνια σε παιδότοπο στη Γλυφάδα.

Η τραγουδίστρια δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της την κόρη της, ενώ δεν σταμάτησε να την αγκαλιάζει και να την φιλάει στην πρώτη ευκαιρία.

“Ήθελα πάντα να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι και ευτυχώς όταν το θέλησα δεν άργησε καθόλου ο Θεός να μου το στείλει. Είμαι πολύ δεμένη με την κόρη μου και ο ερχομός της έδεσε περισσότερο τη σχέση μου με τον Γιώργο. Μας αρέσει να βλέπουμε τη Λαίδη και τον Αλήτη, να χαλαρώνουμε αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθεί, να παίζουμε, να πηγαίνουμε στις κούνιες και σε παιδότοπους”, είχε εκμυστηρευτεί η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Read More

And More