Σμαράγδα Καρύδη: Συνεχώς στο πλευρό του Θοδωρή Αθερίδη!

Επίσημη πρεμιέρα είχε το βράδυ της Τρίρτης η παράσταση “Πράματα και Θάματα” του σκηνοθετεί και παίζει ο Θοδωρής Αθερίδης. Στο Μικρό Παλλάς ανάμεσα στους διάσημους θεατές βρέθηκε και η Σμαράγδα Καρύδη που στηρίζει τον ηθοποιό σε κάθε του βήμα.

Το ίδιο βέβαια κάνει κι εκείνος! Παρόλο που οι δυο τους αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους δεν είναι λίγες οι φορές που προσπάθησαν να τους στριμώξουν σε συνεντεύξεις. Πρόσφατα, ο Θοδωρής ήρθε “αντιμέτωπος” με τον Νίκο Μαστοράκη. Δες στο παρακάτω βίντεο τι είπε για την Σμαράγδα!

Δεν έχει περάσει μάλιστα μεγάλο χρονικό διάστημα από την συνέντευξη της Σμαράγδας που αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην σχέση της με τον ηθοποιό (δες εδώ όσα ειπε), ενώ το TLIFE τους είχε συναντήσει μετά από καλοκαιρινή απόδραση στην Αίγινα. (διάβασε εδώ περισσότερα)

Οι κοινές τους έξοδοι έχουν γίνει ολοένα και συχνότερες και φαίνεται πως δεν ενοχλούνται καθόλου από τα φωτογραφικά φλας.

Στην πρεμιέρα της παράστασης στο Μικρό Παλλάς βρέθηκε και η κόρη του ηθοποιού, Φωτεινή Αθερίδη. Καμάρωσε τον μπαμπά της στη σκηνή αλλά και συνάδελφό της αφού είναι κι εκείνη ηθοποιός.

Η Φωτεινή διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την Σμαράγδα αφού πέρυσι έπαιζαν μαζί στην παράσταση “Συρανό Ντε Μπερζεράκ”.

Read More

And More