Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Περίπατος για δύο στην Βουλιαγμένη! Σε τρεις μήνες θα γίνουν γονείς! Φωτογραφίες

Δεκατρείς μήνες μετά την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση (δες περισσότερα εδώ) και οκτώ μήνες μετά τον “αθόρυβο” γάμο τους στο Παρίσι, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ζουν τις καλύτερες τους στιγμές. Το ζευγάρι ετοιμάζεται σε περίπου τρεις μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί – το babykrassaki όπως το αποκαλεί η εγκυμονούσσα Βίκυ Καγιά-.

Το όμορφο μοντέλο και διευθύντρια του Fashion Workshop by Vicky Kaya, πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει πάρει μόλις τέσσερα κιλά στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η κοιλιά της, μπαίνοντας στον 7ο μήνα της κύησης, έχει αρχίσει πια να φουσκώνει αρκετά.

Η ίδια χαίρεται κάθε στιγμή της πρώτης της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί μαζί με τον σύζυγό της για τον ερχομό της κόρης τους που υπολογίζεται πως θα έρθει στον κόσμο στις αρχές του καλοκαιριού.


“Το μωρό ήρθε εντελώς ξαφνικά. Δεν είχα πάρει χαμπάρι, έπαθα σοκ… ” δήλωσε πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες η Βίκυ Καγιά.

Το TLIFE συνάντησε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε μια ρομαντική βόλτα για δύο στην Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι μένει άλλωστε στα νότια προάστια και με κάθε ευκαιρία βγαίνει για περιπάτους σε κοντινές περιοχές.


Η κορούλα τους που θα έρθει στον κόσμο σε τρεις μήνες, θα είναι το τρίτο παιδί για τον Ηλία Κρασσά. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Εριέττα από τον πρώτο του γάμο.

Read More

And More