Ζέτα Μακρυπούλια: Η βραδινή έξοδος με τον κολλητό της και οι τηλεοπτικές εξελίξεις!

Στο Θέατρο Τέχνης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον κολλητό της, Γιώργο Δάσκαλο. Οι δύο φίλοι απόλαυσαν το έργο του Θόρντον Γουάλντερ, “Με τα δόντια”, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός συνάντησε μάλιστα κι έναν ακόμη αγαπημένο φίλο της, που δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Αθερίδη. Ο ηθοποιός ήταν εκεί για να στηρίξει την κόρη του Φωτεινή που πρωταγωνιστεί στην παράσταση.

Η Ζέτα και ο Θοδωρής έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν ιδιαίτερη σχέση, ενώ δεν παρέλειψε στο τέλος της πρεμιέρας να συγχαρεί και την κόρη του γνωστού ηθοποιού.

Η διάθεσή της φαίνεται πως είναι ανεβασμένη παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για το τέλος της συνεργασίας της με το Mega. H Ζέτα άλλωστε έχει ζήσει πολλές φορές στην καριέρα της τέτοιο “πόλεμο” αφού, όπως διάβασες στο ρεπορτάζ του TLIFE, η αλήθεια είναι πολύ μακριά από αυτά που γράφονται.

“Έχουμε κάνει μαζί της μία συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας. Ακόμα και αν το “Rising Star” δεν βγει στον αέρα, η Ζέτα ανήκει στο δυναμικό του Mega”, αποκαλύπτει στο TLIFE υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού.

Read More

And More