Ντορέττα Παπαδημητρίου: Όλα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες του… “Καλημερούδια”!

Φώτα, μουσική, χρώματα και ένα μεγάλο χαμόγελο από την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την ομάδα της σήκωσαν την αυλαία για την πιο πολυσυζητημένη πρωινή πρεμιέρα της χρονιάς! Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μας είπε… “Καλημερούδια” και έκλεψε τις εντυπώσεις με τη θετική της ενέργεια, το στυλ (άψογη εμφάνιση στην πρεμιέρα), αλλά και την χαρούμενη παρέα της.

Το TLIFE βρέθηκε στα backstage της πρεμιέρας, όπου το κλίμα δεν ήταν διαφορετικό από αυτό που είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Και αυτό γιατί… η Ντορέττα κατάφερε να κάνει όλους τους συνεργάτες της να αισθανθούν σαν το σπίτι τους. Μην ξεχνάς πως πριν λίγες μέρες είχαν βγει και όλοι μαζί για φαγητό και πέρασαν… super! (δες φωτογραφίες)

“Είχα ένα άγχος, αλλά τώρα αισθάνομαι ανακουφισμένη. Τα πρώτα λεπτά είχα άγχος, αλλά μετά νιώσαμε πραγματικά σαν το σπίτι μας”, δήλωσε και η ίδια μετά το τέλος της εκπομπής στην κάμερα του “Tatiana Live”!

Μαζί της φυσικά στην τηλεοπτική προσπάθειά της είναι οι: Κώστας Μαρτάκης, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, Μαριέλλα Σαββίδου και Σοφία Μανωλάκου. Σταθερή αξία στα ζώδια η Βίκυ Παγιατάκη και στην κουζίνα η σεφ Ρένα Τόγια.

Ενώ, αυτό που σίγουρα τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν η απρόσμενη αυτοσαρκαστική εισαγωγή που επικεντρώθηκε στα πολλά δοκιμαστικά που έγιναν μέχρι να καταλήξει το κανάλι στην πεντάδα.

Δες την έναρξη της εκπομπής:

Δες backstage φωτογραφίες:

Όσο για το πώς έζησαν τα παρασκήνια η συνεργάτες της Ντορέττας; Αρκεί να σου πω πως τα social media τους γέμισαν φωτογραφίες με το νέο πλατό και όχι μόνο…

Καλημερούδιααααααα!!!! #megatvcom #mega1516 #kalimeroudia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης martakis (@martakis) στις

Μπορεί κανείς να μην την λατρέψει;;;; @danai_barka το μήλο κάτω από την μηλιά!!! #kalimeroudia #mega1516 #megatv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariellasavvides στις

Είμαστε στον αέραααα!!! Καλημερούδια!!! #kalimeroudia #megatv #mega1516 @doretta3123 @martakis @sofia_manolakou @harisopoulos @mariellasavvides

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariellasavvides στις

Read More

And More