Το TLIFE στα γυρίσματα του Daddy Cool! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Όταν ένας άντρας είναι δύσκολο να ξεπεράσει τη μαμά του για να γίνει… άντρας, πόσο κουράγιο θέλει για να ξεπεράσει τις δύο πρώην του και να φτάσει αισίως στη τρίτη; Πρέπει να είναι πολύ cool! Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι. Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 Daddy cool έχει καταφέρει να κερδίσει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις. Μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του έχουν γίνει η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του κοινού. Για τον λόγο αυτό κατάφερε να κερδίσει και το “διαβατήριο” για τον δεύτερο ακόμα πιο συναρπαστικό κύκλο της.

Το Daddy cool αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Κατά γενική ομολογία,ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του είναι ο Νίκος Ζαπατίνας. Ένας σκηνοθέτης που φέρνει μαζί του τον αέρα και την εμπειρία ενός κινηματογραφιστή και τα μπλέκει με μεγάλη μαεστρία με τις απαιτήσεις της τηλεόρασης. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που υπογράφει τηλεοπτικές επιτυχίες. Ένας ακόμα παράγοντας της ανταπόκρισης του κοινού είναι και το βραβευμένο σενάριο είναι της ταλαντούχας Τίνας Καμπίτση. Η σειρά του ΑΝΤ1 απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Golden Umbrella – Βest writing 2017.

Το TLIFE βρέθηκε σε ένα από τα γυρίσματα του Daddy cool. Το επεισόδιο θα το δούμε σύντομα στις οθόνες μας αλλά εμείς σου εξασφαλίσαμε backstage υλικό αποκαλύπτοντάς σου κάποια από τα “μυστικά” τους! Guest εμφάνιση σε αυτό το επεισόδιο θα κάνει η αγαπημένη Τζένη Διαγούπη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε επίσης τους Βασίλη Χαλακατεβάκη, Βασιλική Τρουφάκου, η Ιωάννα Πηλιχού, Λευτέρη Ελευθερίου. Η παλιά φουρνιά των ηθοποιών δένει αρμονικά με την νεότερη και την ακόμα νεότερη. Το κλίμα ανάμεσά τους, το διαπιστώσαμε κι εμείς περνώντας μία μέρα γυρίσματος στο “σπίτι” τους, είναι πολύ όμορφο. Μια ομάδα από επαγγελματίες που ξέρει πότε θα αφοσιωθεί στο γύρισμα και στις οδηγίες του σκηνοθέτη και πότε θα κάνει πλάκα με τους συναδέλφους και θα αφήσει την κατάσταση να μετατραπεί σε παιχνίδι!

Όλοι μάς τόνισαν ότι απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο Daddy cool και χαίρονται που γίνονται τόσο καλές παραγωγές στην τηλεόραση στην εποχή μας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα γίνονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην καρδιά της Αθήνας. Επιλέχθηκε ένα εγκαταλελειμμένο εδώ και 10 χρόνια νεοκλασικό στο Θησείο και ξαναφτιάχτηκε τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά από την αρχή.

Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πιστέψει ότι λειτουργεί κανονικά ως καφέ-ζαχαροπλαστείο πράγμα που σημαίνει ότι η σκηνογραφία του Μιχάλη Σδούγγου είναι επιτυχημένη! Η ανακαίνιση του χώρου χρειάστηκε δύο μήνες και διαμορφώθηκε σε ένα κανονικό σπίτι, ένα καφέ με αυλή στο αίθριο και ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής. Όλα πλήρως λειτουργικά!

Μείνε συντονισμένη για να δεις, προσεχώς, όλα όσα δήλωσαν αποκλειστικά στο TLIFE 9 από τους ηθοποιούς του Daddy cool.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More