To TLIFE τρύπωσε στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του Ταμάμ! Φωτογραφίες

Το “Ταμάμ” ήταν από τις σειρές που αγαπήθηκε όσο καμία την περασμένη χρονιά. Αυτό της έδωσε και το πράσινο φως για το νέο κύκλο των επεισοδίων. Η επιλογή του ΑΝΤ1 δικαιώθηκε από το κοινό που έδωσε στην οικογενειακή κωμωδία τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Την ίδια ανταπόκριση φαίνεται πως έχει και ο δεύτερος κύκλος της σειράς. Απόψε (Παρασκευή 22 Ιανουαρίου) προβάλλεται το 9ο επεισόδιο του “Ταμάμ” κάνοντας “πρεμιέρα” σε νέα μέρα, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Το TLIFE “τρύπωσε” και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου στο παλιό διαμέρισμα της Κυψέλης, στο τηλεοπτικό σπίτι του Μετίν (Μανώλης Μαυροματάκης) και της Μυρτώς (Μαρία Λεκάκη) και σου παρουσιάζει backstage φωτογραφίες από αυτά που θα δούμε προσεχώς.

Το κλίμα στα γυρίσματα θυμίζει πολύ αυτό που υπάρχει σε ένα πραγματικό σπίτι, όπου το κάθε μέλος της οικογένειας ακολουθεί το καθημερινό του πρόγραμμα. “Αρχηγός” σε αυτό το σπίτι είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος για τον οποίο όλοι έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα!

Το χαμόγελο δε φεύγει ποτέ από τα χείλη του και η θετική του ενέργεια είναι αυτή που δίνει σε όλους το κίνητρο για να είναι κεφάτοι παρά τις πολλές ώρες δουλειάς που απαιτούνται. Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν στο TLIFE -και θα διαβάσεις σύντομα- για το πώς περνούν στα γυρίσματα, τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ενώ μοιράστηκαν και προσωπικές τους ιστορίες.

Ας πάρουμε όμως μία γεύση από τα παρασκήνια…


Μανώλης Μαυροματάκης, Μαρία Λεκάκη


Μαρία Διακοπαναγιώτου


Λίλα Μπακλέση


Ο Πιέρρος Ανδρακάκος δίνει οδηγίες

Τι θα δούμε 9o επεισόδιο
Ο Μάρκος αποκαλύπτει στην Έλλη ότι το κορίτσι του Τζέμ είναι η Όλγα. Η Έλλη πέφτει απ’ τα σύννεφα. Δεν μπορεί να ανεχτεί τέτοια προδοσία. Συμμαχεί με τον Μάρκο να οργανώσουν ένα πάρτι για τα γενέθλιά της και με μαγικά φίλτρα να ξανακερδίσει την καρδιά του Τζέμ. Ο σκοπός του Μάρκου φυσικά είναι άλλος. Θέλει να ξανακερδίσει την καρδιά της Μυρτώς.

Η Μυρτώ δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι το σμίξιμο Έλλης – Μάρκου αλλά ο Μετίν δεν της συμπαραστέκεται. Με αφορμή μάλιστα το πάρτι γενεθλίων και την σφοδρή αντίρρηση της Μυρτώς, ο Μετίν θυμώνει και διανυκτερεύει στο κουρείο. Το πάρτι γίνεται, ο Μάρκος βάζει τα μαγικά του φίλτρα στα ποτά, τα ποτά αλλάζουν χέρια αλλά τελικά καταλήγουν εκεί που πρέπει. Οι μόνοι που σμίγουν χωρίς να χρειάζονται τα μαγικά φίλτρα είναι ο Τεό και η Ντιλέκ που ανακαλύπτουν πόσο πολύ ταιριάζουν.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More