Στα παρασκήνια του 6ου live του “Dancing with the stars”! Δες φωτογραφίες

Με πολύ χορό, ξεχωριστές χορογραφίες και το πρώτο 10αρι από την Έρρικα Πρεζεράκου, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 6ο live του “Dancing with the stars”. Η Ζέτα Μακρυπούλια έκλεψε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ενώ η Μαριά Τσουρή ήταν αυτή που αποχαιρέτησε το παιχνίδι.

Τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν στο βαλς και στη σάμπα. Ιδιαίτερα καλές κριτικές απέσπασαν ο Κώστας Μαρτάκης με τη ντάμα του, αλλά και ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ Ματθαιακάκη που βαθμολογήθηκαν με τρία εννιάρια και το πρώτο δεκάρι του παιχνιδιού από την Έρρικα Πρεζεράκου.

Πρώτη έσυρε τον χορό η Μαρία Τσουρή, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να συγκινήσει ούτε την κριτική επιτροπή -που την κατέταξε στην τελευταία θέση του πίνακα των βαθμολογιών- ούτε το τηλεοπτικό κοινό που δεν την κράτησε στο παιχνίδι.

Από τα highlights της βραδιάς ήταν και η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στο πλατώ. “Τρεις ώρες έκλαιγα στην τελευταία πρόβα για προσωπικό μου θέμα”, εξομολογηθηκε η γνωστή παρουσιάστρια ενώπιων κριτικής επιτροπής, κοινού και τηλεθεατών και όλοι μάλλον υπέθεσαν το ίδιο πράγμα… Αυτή η αποκάλυψη έβαλε μάλλον τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με την σχέση της με τον παρτενέρ της, Ηλία: “Ξέρω ότι από το Dancing έκανα έναν πολύ καλό φίλο… ήταν αυτός που με παρηγόρησε!”, είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Δες περισσότερες φωτογραφίες και διάβασε όλο το παρασκήνιο στο zappit

Read More

And More