Όλο το παρασκήνιο του ημιτελικού του “Dancing with the stars”! Δες φωτογραφίες

Αντρική υπόθεση θα είναι ο τελικός του “Dancing with the stars” αφού από τον ημιτελικό αποχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη. Ο Κώστας Μαρτάκης με τον Αργύρη Αγγέλου θα είναι οι δυο διαγωνιζόμενοι που θα αναμετρηθούν στον τελικό της Κυριακής.

Τα τρία ζευγάρια βρέθηκαν από νωρίς χθες το απόγευμα στα παρασκήνια του show για να ετοιμαστούν για τη μεγάλη βραδιά. Μαζί τους ήταν η Μαίρη Συνατσάκη που αυτήν τη φορά ετοιμάστηκε για να χορέψει στη σκηνή, αλλά και ο Δημήτρης Βλάχος με τον Σάββα Πούμπουρα που πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή χορογραφία.
Το δωδέκατο live ξεκίνησε διαφορετικά από όλα τα τα προηγούμενα. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε την Μαίρη Συνατσάκη, που χόρεψε ένα cha cha cha.

Στο πρώτο μέρος του show ο Κώστας Μαρτάκης με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη χόρεψαν ένα εκπληκτικό paso domple, αποσπώντας από την επιτροπή 36 βαθμούς. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο καβαλιέρος της Ηλίας Μπούτσης ισοψήφησαν με το προηγούμενο ζευγάρι χορεύοντας foxtrot και ο Αργύρης Αγγέλου με την Έμιλυ Ματθαιακάκη χόρεψαν τάνγκο και συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια.Ενώ, στο δεύτερο μέρος, τα τρία ζευγάρια χόρεψαν από μια παλαιότερη χορογραφία τους.

Στο τέλος στη σκηνή βρέθηκαν ο Δημήτρης Βλάχος και ο Σάββας Πούμπουρας που χόρεψαν rock ‘n’ roll και αποθεώθηκαν από το κοινό…
Δες φωτογραφίες:


Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια


Ο Δημήτρης Βλάχος με την Μαρία Αντιμισάρη!


Η Έρρικα Πρεζεράκου


Ο Κώστας Μαρτάκης με την ντάμα του Μαρία!


Η Έμιλυ Ματθαιακάκη

Διάβασε όλο το παρασκήνιο και το live chat event στο zappit

Read More

And More