Σ. Δημοσθένους: Βγαίνει ολόγυμνος στο video clip του με πρωταγωνίστρια την Β. Κολλιδά!

Λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού ‘’Για σένα μόνο’’ ο Στέφανος Δημοσθένους τόλμησε μια ολόγυμνη εμφάνιση για το νέο του video clip!

Η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στα γυρίσματα του νέου video clip του τραγουδιστή και το TLIFE σου παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα παρσκήνια.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Δέδε, ο Στέφανος Δημοσθένους και η Βάσω Κολλιδά έπαιξαν ένα ερωτικό παιχνίδι που θα προκαλέσει αίσθηση!

Η γνωστή παρουσιάστρια και playmate ήταν για μία βραδιά το αντικείμενο του πόθου του Στέφανου και μαζί έζησαν στιγμές έρωτα και πάθους.

Για τις ανάγκες του γυρίσματος ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με αδαμιαία περιβολή πράγμα που ανέβασε τη θερμοκρασία στο χώρο.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, με τους συντελεστές να δηλώνουν χαρούμενοι για το αποτέλεσμα.

Δεν έλειψαν επίσης και τα απρόοπτα, καθώς κατά τη διάρκεια του γυρίσματος σε ένα εγκαταλελειμμένο χωριό εισέβαλαν στο χώρο ένοπλοι στρατιώτες, καθώς ο χώρος ακριβώς απο πίσω απο το μαγευτικό σκηνικό είναι στρατιωτική περιοχή και ανησύχησαν για τα φώτα και τις κινήσεις του συνεργείου μέσα στη νύχτα. Ευτυχώς μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις το video clip συνεχίστηκε.

Το νέο τραγούδι του Στέφανου Δημοσθένους υπογράφουν οι γνωστοί Σουηδοί παραγωγοί Jimerico/Bobby Ljunggren και τους στίχους η Αλεξάνδρα Ζάκκα.

Το τραγούδι κυκλοφορεί απο την Front Seat και την Sony ενώ το video clip αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Άκου το τραγούδι!

Read More

And More