Το TLIFE στα παρασκήνια του νέου video clip του Διονύση Σχοινά! Φωτογραφίες

Ο Διονύσης Σχοινάς επιστρέφει με ένα τραγούδι που έχει σκοπό να “ομορφύνει τη ζωή μας” και να “απογειώσει” τη διάθεσή μας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ετοιμάζει αυτό το διάστημα τη νέα του δισκογραφική δουλειά και συνεργάζεται ύστερα από 10 και πλέον χρόνια με τον συνθέτη των επιτυχιών Φοίβο.

“Είναι μεγάλη μου χαρά που έπειτα από τόσα χρόνια δουλεύω ξανά με τον Φοίβο”, αναφέρει στο TLIFE o τραγουδιστής. Την δική του υπογραφή έχει και το νέο κομμάτι που κυκλοφορεί από τη Spicy με τον τίτλο “Ομορφαίνεις τη ζωή μου” και έχει σκοπό να μας πάει το πιο όμορφο μουσικό ταξίδι στην “πρώτη θέση”.

Την Μεγάλη Τετάρτη μάλιστα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για το video clip το οποίο σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος. Το TLIFE βρέθηκε στην Αερολέσχη Αθηνών στο Τατόι για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!

Ο αιώνιος έφηβος Διονύσης ήταν σε όλη την διάρκεια ευδιάθετος και χαρούμενος. Παρόλο που τα γυρίσματα ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί και κράτησαν όλη την ημέρα εκείνος δεν έχασε στιγμή το κέφι του! “Είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι που ελπίζω ότι θα ομορφύνει και τη δική σας ζωή και είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίσαμε και το video clip του”, δήλωσε στο TLIFE o Διονύσης.

Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων έγινε στον χώρο επισκευής των αεροσκαφών ενώ για τις ανάγκες του clip ο Διονύσης πιλοτάρει σε δικινητήριο, διθέσιο αεροπλάνο. Από έναν χώρο γεμάτο αεροπλάνα και ταξιδιάρικη διάθεση δεν θα μπορούσε να λείπει και η airfasttickets που αγαπάει πολύ τη μουσική και στηρίζει κάθε προσπάθεια! Φυσικά, υπάρχουν πολλές ακόμα εκπλήξεις στο video clip που θα τις δούμε μόλις κυκλοφορήσει…

Παράλληλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει τις live εμφανίσεις του. Το Μεγάλο Σάββατο θα εμφανιστεί μάλιστα στο opening του 4711 στη Μύκονο. Θα ταξιδέψει στο νησί των Ανέμων από την Παρασκευή μαζί με την σύζυγό του Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, Δημήτρη όπου και θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Read More

And More