Ε. Παπαρίζου: Με τον σύντροφό της στη Σουηδία! Φωτογραφίες από τις πρόβες για τον ημιτελικό της Eurovision!

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή μεγάλη βραδιά της Έλενας Παπαρίζου. Η τραγουδίστρια θα διαγωνιστεί στον 1ο σουηδικό ημιτελικό της Eurovision διεκδικώντας να εκπροσωπήσει την χώρα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. Οι πρόβες είναι πυρετώδεις εδώ και πολλές μέρες έτσι ώστε όλα είναι άψογα ενώ στο πλευρό της είναι όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με την θετική τους ενέργεια στηρίζουν την Έλενα και οι φίλοι της στην Ελλάδα. Μία από αυτούς είναι και η Ναταλία Γερμανού, με στίχους της οποίας είχε κερδίσει την πρωτιά στην Eurovision του 2005, όπου της ευχήθηκε μέσα από το twitter καλή επιτυχία.

Στην Σουηδία έχει ταξιδέψει όμως για να είναι στο πλευρό της και ο σύντροφός της, Ανδρέας Καψάλης. Ο πολιτικός μηχανικός δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική και όμορφη στιγμή για την αγαπημένη του. Άλλωστε η πορεία της στο Melodifestivalen θα ρυθμίσει και το πότε θα προγραμματίσουν τον γάμο τους.

Ο Ανδρέας ζει από κοντά όλη την διαδικασία της προετοιμασίας της Έλενας αλλά ταυτόχρονα απολαμβάνει μαζί της όμορφες στιγμές καθώς έχει την ευκαιρία να δει και να γνωρίσει κάποια από τα μέρη που πέρασε τα νεανικά της χρόνια.

Όμορφες στιγμές όμως ανάμεσα στις πρόβες περνούν και οι συνεργάτες της τραγουδίστριας. Στην ομάδα της είναι και ο καλός της φίλος Γιάνννης Μαρκετάκης που θα επιμεληθεί το look της στο αποψινό live.

Δες φωτογραφίες από το party πριν τον 1ο ημιτελικό!

Να αναφέρουμε πως η Έλενα θα εμφανιστεί στην 8η θέση με το τραγούδι “Survivor” που έγραψαν οι Bobby Ljunggren, Henrik Wikström, Karl-Ola Kjellholm, σε στίχους της Sharon Vaughn.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες της Έλενας!

Read More

And More