Έλενα Παπαρίζου: Φωτογραφίες από τις πρόβες της για το The Voice

Λίγες ώρες έμειναν για τον ημιτελικό του The voice που αναμένεται να μας καθηλώσει στους δέκτες μας. Στο live αυτής της Παρασκευής θα δούμε, όπως ήδη έχεις διαβάσει στο TLIFE, λαμπερά ονόματα της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Εκτός όμως από την Indila που θα τραγουδήσει μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, στο stage του talent show του ANT1 θα δούμε ακόμα τον Στέλιο Ρόκκο, τον Βασίλη Καρρά, την Τζώρτζια των Μπλε, την Μαντώ, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Μάνο Πυροβολάκη, τις Μέλισσες και την Έλενα Παπαρίζου. (δες εδώ τα ντουέτα που θα σχηματιστούν)

Η Έλενα θα τραγουδήσει μαζί με τον Γιούρι Μελίκοβ και δίνει τον καλύτερό της εαυτό στις πρόβες για να μας εντυπωσιάσει! Μια μικρή γεύση από την προετοιμασία της πήραμε μέσα από την επίσημη σελίδα του The Voice στο Instagram αλλά και την σελίδα του Θέμη Γιωργαντά.

Ο παρουσιαστής τιμά τον ρόλο του V reporter και μας μεταφέρει το κλίμα από τα παρασκήνια και στις πρόβες του The voice.

Φωτογραφία από τις πρόβες όμως ανέβασε και ο Μιχάλης καθώς η τραγουδίστρια θα κάνει ντουέτο με ένα από τα παιδιά της δικής του ομάδας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που ενώνει τους δύο καλλιτέχνες καθώς οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο τραγούδι “Στην άκρη του κόσμου” για το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα το εντυπωσιακό video clip.

O coach του Γιούρι, λίγες ημέρες νωρίτερα, ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο facebook και μία φωτογραφία με τον παίκτη του και την Έλενα.


Read More

And More