Ελ. Ζουγανέλη: Tη συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας σε ώρα δουλειάς! Δες τα βίντεο

Στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της video clip. Η τραγουδίστρια οπτικοποίησε το ντουέτο της με τον Κώστα Λειβαδά “Η επιμονή σου”, ένα τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί πολύ από το κοινό και αποσπά πολύ θερμό χειροκρότημα στα live.

Σε μία ηλιόλουστη μέρα λοιπόν η Ελεονώρα ακολούθησε κατά γράμμα τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Καλαϊτζή και χάθηκε μέσα στον κόσμο που δέχτηκε με ενθουσιασμό να συμμετέχει στο γύρισμα. Είχε ζητήσει άλλωστε, τις προηγούμενες μέρες μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, να την βοηθήσουν σε αυτό.

Το κλίμα λοιπόν είχε λίγο από party μιας μεγάλης παρέας. Στο clip, που αναμένεται να βγει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, συμμετέχουν και τρεις νέοι μουσικοί οι οποίοι παίζουν παραδοσιακά όργανα όπως λαούτο, νταούλι και σαντούρι.

To TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα και σου δίνει μία μικρή γεύση από όλα όσα έγιναν! Μέχρι να κυκλοφορήσει το επίσημο video clip μπορείς να ακούσεις το τραγούδι σε live, από την βραδιά απονομής του χρυσού της δίσκου!

Κείμενο: Άρτεμις Θύμιου
Ρεπορτάζ: Καρολίνα Μισέλ

Read More

And More