Σουηδική ταινία γυρίζεται στην Ελλάδα με την συμμετοχή του Μ. Γαβρά! Φωτογραφίες

Η όμορφη Ρόδος έχει αποκτήσει μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες μέρες αφού έχουν καταφτάσει στο νησί οι συντελεστές μιας σουηδικής ταινίας! Πρόκειται για το “Sune i Grekland”, μια οικογενειακή κωμωδία που βασίζεται σε ένα από ταδημοφιλέστερα παιδικά βιβλία στη Σκανδιναβία, αλλά και την Γερμανία στο οποίο συμμετέχει και ο Μάνος Γαβράς!
/
Οι ομορφιές της Ελλάδας και των ελληνικών νησιών αποτελούν για μία ακόμη φορά σημείο αναφοράς στον διεθνή κινηματογράφο! Τα γυρίσμτα της ταινίας ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 23 Ιουνίου.

Οι σκηνές γυρίζονται συγκεκριμένα στην Κολύμπια, στην παραλία του Λαδικού, σε ακτές της ανατολικής πλευράς του νησιού αλλά και στη Σύμη. Στην ταινία έγραψε και σκηνοθετεί ο Hannes Holm προβάλλονται οι περιπέτειες μιας μικρομεσαίας σουηδικής οικογένειας στο νησί των Ιπποτών.

Ο Sune είναι ερωτευμένος με την Σοφία. Όταν η οικογένειά του αποφασίζει να έρθουν στα Δωδεκάνησα για διακοπές, αποφασίζουν να κάνουν ένα διάλειμμα. Στη διάρκεια του ταξιδιού προσπαθεί να γοητεύσει όποιο κορίτσι βρει μπροστά του αλλά ανακαλύπτει πως έχει χάσει την γοητεία του. Τότε γνωρίζει την Hedda…. Την ίδια ώρα, οι δικοί του διαπιστώνουν πως το ταξίδι τους δεν περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελαν!

Ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου ενώ η κινηματογραφική πρεμιέρα αναμένεται ανήμερα των Χριστουγέννων!

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More