Το TLIFE στα παρασκήνια του Greek Idol! Δες φωτογραφίες

Στα παρασκήνια του πρώτου live του Greek Idol βρέθηκε το TLIFE και σου εξασφάλισσε πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Το show τραγουδιού του Alpha ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και οι 15 υποψήφιοι των auditions έβαλαν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσσουν μια θέση στην τελική 10άδα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Ρούλα κορομηλά που έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο ροκ look της και το δναμισμό που έδειξε στη σκηνή από το πρώτο λεπτό. Η Ρούλα, άλλωστε, ήταν αυτή που εμψύχωσε τα παιδιά λίγο πριν φθάσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Από τη δική τους πλευρά, οι κριτές, Πέτρος Κωατόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Κώστας Καπετανίδης φαίνεται πως δυσκολεύτηκαν λίγο να αποφασίσουν καθώς όλα τα παιδιά είχαν κάτι ξεχωριστό να παρουσιάσουν στη σκηνή.

Έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση της Πέγκυς Ζήνα που επιβεβαίωσε στη σκηνή του Greek Idol πως περιμένει παιδί. Η Ρούλα, μάλιστα, την υποδέχτηκε με μια τεράστια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και την ευχαρίστησε προσωπικά που βρέθηκε κοντά τους.

Τέλος, όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, η τελική δεκάδα που θα συνεχίσει και θα δούμε να τραγουδά στο επόμενο live διαμορφώθηκε ως εξής: Δημήτρης Τικτόπουλος, Μαλού Κυριακοπούλου, Αρης Πλασκασοβίτης, Παναγιώτης Τσακαλάκος, Μαρία Θεοδότου, Γιώργος Ξυλούρης, Κατερίνα Κουκουράκη, Κωνσταντίνος Φραντζής, Ερωφίλη Τζάνου, Κέρεν Ταμάμη.

Δες φωτογραφίες από τα backstage:


Η Ρούλα Kορομηλά στη σκηνή του “Greek Idol”!


Η Έλλη Κοκκίνου πριν καθήσει στην κριτική επιτροπή!


Η μελλούσα μανούλα Πέγκυ Ζήνα!


Προετοιμασία πριν το live!


Η Μαρία, η Κατερίνα Μορένα και η Μαριάννα


Η Ερωφύλλη ετοιμάζεται να βγει να τραγουδήσει!


Παναγιώτης, Χρύσα και Κατερίνα Μορένα!


Ρούλα Κορομηλά και Κατερίνα Κουράκη


Μαλλού και Κωνσταντίνος


Ερωφύλλη και Χρύσανθος!


Ο Χρήστος στη σκηνή!


Η Μαλλού Κυριακοπούλου έτοιμη να βγει στη σκηνή


Αγωνία για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας


Η μαλλού αγκαλιάζει την Ρούλα


Η Πέγκυ Ζήνα στη σκηνή!


Τραγουδά μεγάλες της επιτυχίες!


Η Ρούλα Κορομηλά μαζί με τους κριτές!


Τα πέντε παιδιά που αποχώρησαν!

Read More

And More