Οι νικήτριες των καλλιστείων στο fashion editorial του TLIFE! Backstage φωτογραφίες

Αν αγαπάς τη μόδα σίγουρα έχεις θαυμάσει πολλές φορές editorial με πανέμορφα κορίτσια, υπέροχα ρούχα, τέλεια μαλλιά και βάψιμο. Έχεις αναρωτηθεί πως στήνεται μια τόσο λαμπερή φωτογράφιση; Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να δεις τα παρασκήνια από το πρώτο editorial μόδας που έκαναν οι νικήτριες των καλλιστείων.

Η Σταρ Ελλάς, η Μις Ελλάς και η Μις Τουρισμός 2012 ή αλλιώς Βασιλική Τσιρογιάννη, Αθηνά Πικράκη και Ελένη Κωσταντινίδου αντίστοιχα μας παρουσιάζουν τα χρώματα του χειμώνα και τις νέες τάσεις της μόδας στο editorial του TLIFE.

Τα πανέμορφα μοντέλα πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή με το styling το οποίο έχει επιμεληθεί η δικιά μας Σοφία Σούζα. Τα κορίτσια άκουγαν προσεκτικά τις οδηγίες της και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό. Συμφωνείς; (Κάνε κλικ εδώ για να δεις το editorial)

H φωτογράφιση έγινε στον πολυχώρο τέχνης DIONISIS SOTOVIKIS WORKSHOP στο Μαρούσι και το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο. Οι εστεμμένες, λίγες μόλις μέρες μετά τον διαγωνισμό, που μετέδωσε αποκλειστικά το TLIFE, συμμετείχαν στο πρώτο τους editorial μόδας.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιμελήθηκε το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους ενώ η Σοφία, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, επέλεξε μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ για την κάθε κοπέλα. Φυσικά ήταν εκεί καθόλη την διάρκεια για να προέχει την κάθε λεπτομέρεια…

Ρίξε μια ματιά για το τι έγινε στα backstage!



Stay tuned γιατί έρχονται κι άλλα!

Read More

And More