Άντρη Καραντώνη: Η 21χρονη πρώην Star Κύπρος που κέρδισε στο Dansing κάνει καριέρα στο τραγούδι!

Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Κύπρου. Η Άντρη Καραντώνη έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο και παρουσιάστρια στο νησί της Αφροδίτης και τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. Και είναι μόλις 21!

H νεαρή πρώην Star Κύπρος πήρε μέρος και στο κυπριακό talent show Dansing for you όπου αναδείχθηκε νικήτρια και πλέον ετοιμάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με την Platinum Records.

Μέσα από το show ξεχώρισε το ταλέντο της και η φρεσκάδα της και η Εύη Δρούτσα, που ήταν στην κριτική επιτροπή, την πρότεινε στον Γιώργο Αρσενάκο. Η Άντρη κυκλοφορεί ήδη με το πρώτο της single “Εσύ” σε στίχους της Εύης Δρούτσα ενώ πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για το video clip του.

To TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό! Τα γυρίσματα έγιναν στο Πολύδροσο Αμαρουσίου και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κώστας Καπετανίδης.

Παρά το τσουχτερό κρύο, η νεαρή λαϊκή τραγουδίστρια και η ομάδα της έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμά τους ικανοποίησε όλους. Στο video clip συμμετείχε ο Τζόναθαν που αποτελεί κατά το σενάριο τον αγαπημένο της Άντρη, το make up της επιμελήθηκε ο Θάνος Μώλος ενώ το styling οι Μιχάλης Τσούκας και Μάριος Κυπριώτης.

Δες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα!


Ο Μιχάλης Τσούκας φροντίζει κάθε λεπτομέρεια στο styling της τραγουδίστριας


Ο Θάνος Μώλος φρεσκάρει το μακιγιάζ της


Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στα γυρίσματα παρά το τσουχτερό κρύο


Η τοποθεσία ήταν ιδανική για να μας μεταφέρει ένα παραμυθένιο αίσθημα


Ο Κώστας Καπετανίδης τσεκάρει τα πλάνα


Αναμνηστική φωτογραφία με όλη την ομάδα


Οι δημιουργίες που επέλεξε η Άντρη ήταν Maria Patelis και Mi-Ro


Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο σπίτι του σκηνοθέτημ στην ίδια περιοχή

Read More

And More