Στα γυρίσματα του νέου βιντεοκλίπ του Κώστα Καραφώτη! Φωτογραφίες

Ο Κώστας Καραφώτης επιστρέφει με νέο τραγούδι και νέο video clip! Πρόκειται για το κομμάτι “Πως μου το ΄κανες αυτό” σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ναταλίας Γερμανού που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε έναν προαύλιο χώρο ενός παλιού εργοστασίου στην περιοχή του Ταύρου και ο τραγουδιστής ακολούθησε πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του JACO.

/

Μέσα απ’ το κλιπ καταλαβαίνουμε για ακόμη μια φορά την αγάπη του Κώστα Καραφώτη προς τα ζώα, αφού εκτός απ’ το δικό του τετράποδο το εκτροφείο El Greco Nero «επιστράτευσε» δυο ακόμη ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ράτσας Dobberman.

To styling επιμελήθηκε η Μαρία Αφεντάκη και το grooming ο Άγγελος Μιχαλούδης. Το τελικό υλικό που θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας είναι άκρως εντυπωσιακό ενώ το τραγούδι σε διάστημα λίγων ημερών, έχει κερδίσει ήδη πολύ θετικά σχόλια.

/

Αξίζει ακόμα να αναφέρουμε ότι ο Κώστας, την Πέμπτη 18 Απριλίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για μια συναυλία, όπως είχες διαβάσει στο TLIFE, δίπλα στην μεγάλη κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, Μαρινέλλα, στο Μέγαρο Τέχνης & Πολιτισμού «İş Sanat Kültür Merkezi» στην Κωνσταντινούπολη.

Δες κι άλλες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

/

/

/

/

/

/

/

Άκου το νέο τραγούδι του Κώστα!

Read More

And More