Το TLIFE συναντά τους Kings στο καμαρίνι τους στο Posidonio! Φωτογραφίες

Τους γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι “Όπου με Πας” (Follow The Night – στην ξενόγλωσση version του) που κατάφερε να μείνει για αρκετό καιρό στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και τώρα τους απολαμβάνουμε στο Posidonio. Ο λόγος για τους Kings, το συγκρότημα που κέρδισε τις εντυπώσεις και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

/

Η Αntonella Cuellar με τον Γιάννη Ρουσουνέλο και τον παραγωγό τους Teo Tzima βάζουν “φωτιά” στις αθηναϊκές νύχτες και εμφανίζονται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Μαριάντα Πιερίδη.
Το TLIFE “τρύπωσε” στα παρασκήνια και συνάντησε το γνωστό συγκρότημα στο καμαρίνι του, λίγο πριν βγει στη σκηνή. Χαλαροί και ευδιάθετοι μας υποδέχτηκαν και υπέγραψαν και το αυτόγραφο τους για το TLIFE.

/

Εκεί μάθαμε και για το νέο… “χτύπημα” που ετοιμάζουν μέσα στον Οκτώβρη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσε ο παραγωγός τους Teo Tzimas, οι Kings μετά το “Όπου με Πας” και το “Στιγμές Μαγικές” ετοιμάζουν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο αποκλειστικά στα καλύτερα ραδιόφωνα της χώρας από την EMI.

Φωτογραφίες από τα παρασκήνια:

/

/

/

Read More

And More