E. Μανωλίδου: Ποζάρει με εντυπωσιακές τουαλέτες και μιλά για το γάμο και τα παιδιά της!

Μπήκε στη ζωή μας εντελώς ξαφνικά και κατάφερε να γίνει απαραίτητη. Η Ευγενία Μανωλίδου ήρθε και έμεινε! Όλοι έχουν κάτι να πουν για αυτήν ωστόσο εκείνη δεν την πτοεί τίποτα… Το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Η Ευγενία ποζάρει με εντυπωσιακές τουαλέτες για το περιοδικό “Glam” και ανοίγει τα χαρτιά της μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για την οικογένειά της!

Τι είναι η τηλεόραση για εκείνη;
“Οι συγκυρίες το έφεραν τα τελευταία χρόνια να έχω υπάρξει σε κάποια προγράμματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι άλλαξα καριέρα, στόχους και όνειρα. Όσον αφορά το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που απαιτεί από εμένα πολύ χρόνο, το γνωρίζω καλά και έχω άριστες σχέσεις με τους συντελεστές του. Αυτό είναι όλο. Σε τελική ανάλυση, δεν γνωρίζω πολύ κόσμο που να αρνείται επαγγελματικές προτάσεις αυτές τις ημέρες.”

Πλέον είναι πιο άνετη και “παίζει” με το φακό. Τι έχει αλλάξει;
“Κάθε φορά που εμφανίζομαι σε κάποιο πρόγραμμα, όλο και κάποιος βρίσκεται να πει ότι έχω αλλάξει, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο, κάποιοι άλλοι πάλι θεωρούν ότι επαναλαμβάνομαι. Διαλέγετε και παίρνετε… Προσωπικά εγώ αντιδρώ ανάλογα με τις περιπτώσεις, ανάλογα με το πως νιώθω εκείνη τη στιγμή και αφήνω τους άλλους να κάνουν “υψηλή ανάλυση” γύρω από όλα, λες και επιδιδόμαστε σε πράξεις Πυρηνικής Φυσικής.”

Πώς είναι ως άνθρωπος στην καθημερινότητά της;
Το πως με βλέπει ο καθένας είναι δική του υπόθεση. Αφήνω τον καθένα να με βλέπει όπως επιθυμεί. Στην καθημερινότητά μου είμαι μια εργαζόμενη σύζυγος με τρία παιδιά.

Ως μαμά πως είναι;
Είμαι αυστηρή όσο πρέπει. Όταν κρίνω ότι σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται λίγη παραπάνω χαλαρότητα, εννοείται πως κάνω και χατίρια.



Τι είναι η ισορροπία της;

Τα παιδιά μου και ο άντρας μου.

Τι είναι αυτό που τη βγάζει από τα όριά της;
Το να θίγουν την οικογένειά μου.

Τι δεν θα συγχωρούσε ποτέ στο γάμο της και το σύζυγό της;
Τη ρουτίνα. Τη βαρεμάρα που ενώ ξέρω ότι έρχεται, δεν κάνω κάτι για να την αποτρέψω. Επίσης σε μια σχέση δεν δικαιολογώ την απιστία.

Τι χρειάζεται ένας γάμος για να μην σβήσει η φλόγα;

Χρειάζεται να μην θέλει κάποιος από τους δύο να σβήσει η φλόγα.

Αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στον εαυτό της ποιο θα ήταν αυτό;
Δεν θα άλλαζα κάτι. Είμαι ευχαριστημένη και ευγνόμων.

Περνάει ανασφάλειες για την εμφάνισή της;

Αρκετά, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Άντε να πάρω κανένα κιλό και μετά να προσπαθήσω να το χάσω, να αλλάξω λίγο τα μαλλιά μου, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ΟΚ.

Ποιο πολιτικό χαρακτηριστικό του συζύγου της πιστεύει πως τον κάνει να ξεχωρίζει;
Η ευθύτητα του. Δεν φοβάται και δεν υπεκφεύγει. Επίσης, δεν διστάζει να συγκρουστεί με όποιον χρειάζεται προκειμένου να προστατεύσει το δίκαιο.

Read More

And More