Όταν ο Πλούταρχος συνάντησε την Κωνσταντίνα στον Sfera! Φωτογραφίες

Την εβδομάδα ελληνικής μουσικής του Sfera άνοιξε σήμερα το πρωί ο αγαπημένος μας Γιάννης Πλούταρχος. Ο τραγουδιστής ήταν ο πρώτος από τους 100 καλλιτέχνες που θα παρελάσουν από το στούντιο του σταθμού και ανέλαβε τον ρόλο του μουσικού παραγωγού! Στο πλευρό του είχε πολύτιμους βοηθούς τον Βασίλη Δρυμούση και την Μαρίας Φραγκάκη.

Μέσα από το TLIFE είχες την δυνατότητα να δεις live όσα έγιναν στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό ενώ ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό του φακό είναι εκεί από νωρίς για να καταγράψει τα παρασκήνια.

Το τραγούδι με το οποίο ξεκίνησε ο Γιάννης Πλούταρχος την εκπομπή ήταν το “Λείπει πάλι ο Θεός”, του Γιώργου Μαζωνάκη. “ Έχω μια μεγάλη αδυναμία στον Μαζωνάκη. Κάνει ωραία επιλογή στο ρεπερτόριο του. Παρουσιάζει ωραία τραγούδια στον κόσμο. Γι’ αυτό διάλεξα το τραγούδι “Λείπει πάλι ο Θεός””, εξήγησε ο ίδιος.

Ακόμα, αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στις πίστες της Αθήνας μετά τον Μάρτιο.”Φέτος ταξίδεψα πάρα πολύ και στο εξωτερικό και έτσι αποφάσισα να καθίσω, λίγο μακριά από την Αθήνα. Αρκετά έχω ταλαιπωρήσει το κοινό μου τόσα χρόνια. Μια ξεκούραση και για το κοινό και για μένα, τον ίδιο. Στην Θεσσαλονίκη θα είμαστε για είκοσι μέρες ακόμα, αλλά στην Αθήνα θα έχω δεκατρείς μήνες να εμφανιστώ και έτσι το καλοκαιράκι θα επιστρέψω πιο ανανεωμένος”, υποστήριξε.

Στη συνέχεια έδωσε την σκυτάλη σε μία εκπληκτική τραγουδίστρια που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα. Μετά τα φιλιά και τις αγκαλιές στο διάδρομο του σταθμού και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, η τραγουδίστρια πήρε την θέση της στο στούντιο και ξεκίνησε την δική της εκπομπή…

Δες εδώ live τις εκπομπές του Sfera με τους αγαπημένους στου καλλιτέχνες

Read More

And More