Αποκλειστικά στο TLIFE: Στα backstage της παράστασης των Σολωμού – Μουμούρη!

Η Μαρία Σολωμού γίνεται… “Δεσποινίς Τζούλι” και πρωταγωνιστεί στη νέα θεατρική παράσταση μαζί με τον Μάξιμο Μουμούρη στην κεντρική σκηνή του θεάτρου “Τόπος αλλού”. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου και σου εξασφάλισσε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η θεατρική παράσταση “Δεσποινίς Τζούλι”, το κλασσικό έργο του Στρίντμπεργκ παρουσιάζεται σε μια ρηξικέλευθη διασκευή του Πάτρικ Μάρμπερ, γνώριμου στο Ελληνικό κοινό από τα έργα του “Closer” και “Δον Ζουάν στο Σόχο”, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μίνας Αδαμάκη.
Το TLIFE βρήκε τους πρωταγωνιστές της παράστασης και την σκηνοθέτη Μίνα Αδαμάκη στα παρασκήνια του θεατρου. Η Μαρία και ο Μάξιμος ήταν πολύ χαλαροί και δεν σταμάτησαν στιγμή να κουβεντιάζουν και να κάνουν αστεία.

Η υπόθεση της παράστασης
Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην κουζίνα μιας αριστοκρατικής έπαυλης στα περίχωρα του Λονδίνου στις 26 Ιουλίου του 1945, τη βραδιά που το Αγγλικό Εργατικό Κόμμα κέρδισε τις πρώτες μετά τον πόλεμο εκλογές με μια σαρωτική νίκη σ’ ολόκληρη την Αγγλία που έμεινε στην ιστορία.
Η αριστοκράτισσα Τζούλι (Μαρία Σολωμού), ο υπηρέτης/σοφέρ Τζον (Μάξιμος Μουμούρης) και η μνηστή του/μαγείρισσα Χριστίνα (Τζωρτζίνα Παλαιοθεοδώρου) βρίσκονται μέσα στη λαίλαπα της πάλης των τάξεων αλλά και της ανελέητης σύγκρουσης αρσενικού και θηλυκού.

Το έργο μεταδόθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση του BBC στις 4 Νοεμβρίου του 1995 και ξαναγράφτηκε για το θέατρο, όπου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο “Ντόνμαρ Γουέρχαουζ” στο Λονδίνο στις 20 Νοεμβρίου του 2003 με μεγάλη επιτυχία.
Δες φωτογραφίες από τα backstage:

Read More

And More