Η Μαρία Έλενα Κυριάκου νικήτρια του The Voice! Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια

Νικήτρια του The Voice είναι η Μαρία – Έλενα Κυριάκου από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Η Κύπρια τραγουδίστρια κέρδισε την 16χρονη Αρετή Κοσμίδου που πολλοί πίστευαν, από τις πρώτες κιόλας audition, ότι είναι το φαβορί του show.

Σαράντα λεπτά μετά τη μία, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε το όνομα του μεγάλου νικητή και ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του talent show του ANT1 για τον οποίο είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και σημείωσε μάλιστα ρεκόρ τηλεθέασης!

Μία από αυτές ήταν και η έναρξη με τον παρουσιαστή να παίζει πιάνο και οι τραγουδιστές που αποχώρησαν στα προηγούμενα live να ερμηνεύουν το τραγούδι “Love me again”.

Από τις πολύ δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν η συνεργασία επί σκηνής του Αντώνη Ρέμου με τον Στέφανο Κορκολή. Ερμήνευσαν τραγουδια που εχει γραψει ο Στέφανος στον Αντωνη αλλα και πολύ γνωστές επιτυχίες τους ενώ παρουσιάσε για πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι με το οποίο επιστρέφει δισκογραφικά στην Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια αφού μέχρι σήμερα κινούνταν κυρίως στο εξωτερικό.

Το συγκεκριμένο κομμάτι εμπνεύστηκε να το γράψει με αφορμή την πρόταση που του έγινε για το Voice, ενώ είχε ήδη κάποια άλλα τραγούδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν από την Platinum Records.

Από τον τελικό όμως δεν έλειψαν και οι “κόντρες”! Ήταν μετά το ντουέτο του Αντώνη Ρέμου με τον Λευτέρη Κιντάτο. Μια φράση του Αντώνη έκανε έξαλλο τον Μιχάλη Stavento και προκάλεσε ”σύρραξη” στο πλατό στην οποία συμμετείχαν και η Δέσποινα Βανδή με την Μελίνα Ασλανίδου.

Δες όμως και όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του τελικού του πρώτου ελληνικού The voice και να σου αναφέρουμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι συμμετοχές για το δεύτερο ! Δες εδώ το treiler!


Η Μαρία Έλενα Κυριάκου με την coach της, Δέσποινα Βανδή


Οι δύο νικήτριες της βραδιάς


Η selfie του παρουσιαστή της βραδιάς με τον Αντώνη Ρέμο


Η Μελίνα Ασλανίδου με την αγαπημένη make up artist, Έλσα Πρωτοψάλτη


Η Δέσποινα κέρδισε κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της και από τον Γιάννη Λάτσιο


H κυρία “μαγικά χέρια” Βάσω Νακοπούλου με την Δέσποινα


Ο Θέμης Γεωργαντάς με το έπαθλο του νικητή


Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento στο control room


Οι MiRo που έντυσαν την τραγουδίστρια μαζί με την Αλεξάνδρα Κατσαίτη που ανέλαβε το styling (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το look της)


Από το πλατό δεν θα μπορούσε να λείπει το κορίτσι του Αντώνη, Υβόννη Μπόσνιακ (διάβασε εδώ περισσότερα)


Στα παρασκήνια του τελικού ήταν και το YFSF με τους Ελευθερία Ελευθερίου και Κώστα Δόξα


Έξω από τα studios, πανό από τους φαν του Λευτέρη Κιντάτου

Read More

And More