Ν. Βέρτης: Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο single!

Σε δάσος κοντά στη Σόφια της Βουλγαρίας έγιναν τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Ένα ψέμα, του νέου single του Νίκου Βέρτη από τον δίσκο Προτάσεις.

Στα νυχτερινά γυρίσματα χρησιμοποιήθηκε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός (κάμερα Red Epic, κινηματογραφικοί προβολείς, ειδικά εφέ) υπό την επίβλεψη του Βούλγαρου σκηνοθέτη Lyudmil Ilarionov – Liusi και με πρωταγωνιστές τον Νίκο Βέρτη και ένα πανέμορφο κορίτσι σε ένα ονειρικό -σαν ψέμα- φυσικό σκηνικό.

/

To εντυπωσιακό βίντεο κλιπ που θα συνοδεύει το νέο single Ένα ψέμα θα είναι στον αέρα αυτή τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου!

/

Λίγα λόγια για τον δίσκο Προτάσεις

Μετά το πολυπλατινένιο άλμπουμ Είμαι Μαζί Σου, που αγαπήθηκε πολύ και έβγαλε τεράστιες επιτυχίες, όπως το Αν Είσαι Ένα Αστέρι, το Δεν Με Σκέφτεσαι, το Είμαι Μαζί σου και το Θύμωσε Απόψε η Καρδιά, ο Νίκος Βέρτης κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη το νέο άλμπουμ Προτάσεις, από το οποίο γρήγορα ξεχώρισαν τα τραγούδια Αδιαφορείς, Ούτε Που Με Νοιάζει και Να Χαμογελάσω.

Το νέο single Ένα Ψέμα (μουσική: Νίκος Βέρτης, στίχοι: Γιώργος Τσοπάνης) έρχεται τώρα μαζί με το καταπληκτικό βίντεο κλιπ που το συνοδεύει για να γίνει μεγάλη επιτυχία στις καρδιές του κόσμου!

Το άλμπουμ Προτάσεις του Νίκου Βέρτη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Read More

And More