Αλεξία Μιχαήλ: Το εκ γενετής σημάδι στο λαιμό της τραγουδίστριας, ο καρκίνος που εμφανίστηκε στο ίδιο σημείο και το χειρουργείο των 7,5 ωρών

Ένα εκ γενετής σημάδι στο λαιμό ήταν αυτό που έκανε τη ζωή της Αλεξίας Μιχαήλ διαφορετική από αυτή των άλλων κοριτσιών. Η όμορφη τραγουδίστρια όμως δεν το έβαλε κάτω σε όποια δυσκολία προέκυψε στη ζωή της και σήμερα βρέθηκε στην Tatiana Live για να μας δώσει μερικά μαθήματα ζωής.

Στην παιδική της ηλικία πολλές φορές βρέθηκε σε δύσκολη θέση και ένιωσε την απόρριψη. Ορισμένοι δεν μπορούσαν να δεχτούν την διαφορετικότητά της με αποτέλεσμα να γίνεται εσωστρεφής και να εκδηλώνει έναν έντονο θυμό για όλους εκείνους που την κοιτούσαν περίεργα. Η ίδια, έδειξε μεγάλη ψυχραιμία όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο. Παρουσίασε έναν κακοήθη όγκο στο λαιμό ο οποίος εντοπίστηκε ακριβώς πίσω από το εκ γενετής σημάδι.

Πέρασε έναν Γολγοθά εξετάσεων, που όπως λέει, ήταν μια διαδικασία πιο δύσκολη κι από το χειρουργείο. Χρειάστηκε, λοιπόν, να κάνει μία χειρουργική επέμβαση η οποία είχε διάρκεια 7,5 ώρες και έγινε στο Μεμόριαλ. Η ίδια περιγράφει στην Τατιάνα Στεφανίδου πώς έγιναν όλα!

H Αλεξία Μιχαήλ έχει ήδη βγάλει το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Επανάσταση” και μπορείς παρακάτω να δεις και το video clip της.

Read More

And More