Ανδρέας Βουγιούκας στην Tatiana Live: Ο λόγος που αποχώρησε από το “Μπρούσκο” και η “ενόχληση” του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου

Υποδύθηκε τον “Μανωλιό” στον Μπρούσκο και ξεχώρισε. Ο Ανδρέας Βουγιούκας αγαπήθηκε ιδιαίτερα μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ωστόσο πήρε την απόφαση να αποχωρίσει. Ο ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής Tatiana Live και μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην διακοπή της συνεργασίας.

“Εδώ και 1.5 χρόνο στην Κύπρο, έχω κάνει μια εταιρεία παραγωγής. Ξέραμε ότι το Μπρούσκο τελειώνει την τρίτη σεζόν. Ήταν να τελειώσει στη δεύτερη, αλλά δώσανε παράταση. Ρωτάω τους παραγωγούς τον Φεβρουάριο και μου λένε “τελειώνουμε”. Επειδή ο χώρος είναι ανασφαλής, πήρα την πρωτοβουλία να κάνω κάτι άλλο. Εγώ έκανα πιλότο για τηλεοπτική σειρά και είχα δεσμεύσει 35 άτομα. Υπήρξαν διαφωνίες, όπως υπήρξαν και συμφωνίες. Οι διαφωνίες πολλές φορές ήταν και δημιουργικές”, εξηγεί ο Ανδρέας.

Και συνεχίζει: “Βεβαίως ο ηθοποιός έχει άποψη για το σενάριο. Είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις στην εξέλιξη του ήρωα, ως προς το τέλος. Όλοι οι ηθοποιού συζητούν για τους ρόλους τους. Εγώ σεβάστηκα απόλυτα την απόφαση της Βάνας, είναι επαγγελματίας, είναι τόσα χρόνια στο χώρο, ο Μανωλιός είναι δικό της δημιούργημα. Είχα παρουσιάσει σε κανάλια έναν πιλότο, είχα δεσμεύσει άτομα, δεν μπορούσα μετά, όταν έμαθα ότι το κανάλι αποφάσισε να συνεχιστεί η σειρά… Αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποχώρησα από το Μπρούσκο”.

Για τον Ανδρέα μίλησαν στην εκπομπή, σε τηλεφωνική επικοινωνία, η συμπρωταγωνίστρια του Τζόυς Ευείδη αλλά και ο παραγωγός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Ανδρέας Γεωργίου τόνισε πως είχαν μία πολύ καλή συνεργασία, ενώ θέλησε να του δώσει και μία συμβουλή. Τον προέτρεψε να βλέπει τα πράγματα πιο ουσιαστικά και να βλέπει και λίγο την πραγματικότητα. “Αν μου ζητείται η γνώμη μου, ο Ανδρέας έπρεπε ννα το σκεφτεί πιο καλά για το ρόλο του Μανωλιού και να μείνει μαζί μας… Εύχομαι να πήρε το σωστό ρίσκο“, υποστήριξε ο ίδιος.

Read More

And More