Άνοιξε τα μάτια της η 30χρονη Μίνα που επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη! Βίντεο

Άνοιξε τα μάτια της η Μίνα Αρναούτη μετά από πολλές μέρες στην εντατική μονάδα θεραπείας του Ευαγγελισμού. Βρισκόταν σε καταστολή από τις 18 Φεβρουαρίου. Η 30χρονη κοπέλα που επέβαινε στο τζιπ όταν έγινε το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως βρίσκεται πια σε σταθερή κατάσταση. Έχει αρχίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Tatiana Live, να λέει τις πρώτες τις κουβέντες.

Ο λόγος της, όπως είναι φυσικό μετά από ένα τόσο σοβαρό τραυματισμό, δεν είναι δομημένος αλλά το θετικό είναι ότι λειτουργούν και οι δύο πνεύμονες του κοριτσιού και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.

Η μητέρα της ήταν πάρα πολύ συγκινημένη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, από το γεγονός και μόνο ότι κατάφερε να μιλήσει με την κόρη της με τα μάτια.

Η γιατρός της Μίνας, που είχε ανελάβει και τα δύο σοβαρά χειρουργεία για τον θώρακά της, μίλησε στην Tatiana Live για τις τελευταίες εξελίξεις στην κατάσταση υγείας της κοπέλας. Η 30χρονη θα παραμείνει στην ΜΕΘ για περίπου δύο μήνες ακόμα αλλά είναι σημαντικό που η κατάσταση της παρόλο που είναι κρίσιμη παραμένει σταθερή.

Δες όσα είπε στο παρακάτω βίντεο!

Read More

And More