Διπλή αυτοκτονία δύο παιδιών Λυκείου στις γραμμές του τρένου – Ο σατανισμός και η δίκη για ασέλγεια [vid]

Μοιάζει με σενάριο ταινίας αλλά είναι πραγματικότητα. Μία τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και νέα στοιχεία της έρχονται στο φως. Η εκπομπή Tatiana Live ασχολήθηκε με τη διπλή αυτοκτονία μαθητών Λυκείου στις γραμμές του τρένου.

Μία 17χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, πέφτοντας στις ράγες του τρένου. Το ίδιο είχε κάνει στις 21 Σεπτεμβρίου ο 18χρονος φίλος της, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η δίκη για ασέλγεια

Ο 18χρονος Ιωακείμ, αρκετούς μήνες πριν αυτοκτονήσει, διατηρούσε σχέση με έναν 45χρονο, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στην πορεία όμως αναίρεσε την καταγγελία. Οι εισαγγελικές αρχές παρόλα αυτά απήγγελαν κατηγορίες κατά του 45χρονου για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.

Η δεύτερη αυτοκτονία

Η κολλητή του φίλη αυτοκτόνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Η νεαρή κοπέλα επιβιβάστηκε σε τρένο της γραμμής. Από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε προς την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας και όταν αποβιβάστηκε, έπεσε στον πρώτο συρμό. Τραγική ειρωνεία, ο οδηγός του διερχόμενου συρμού ήταν και στις δυο περιπτώσεις ο ίδιος άνθρωπος. Ο οδηγός βρίσκεται σε σοκ.

Στην εκπομπή μίλησε κι ο μπαμπάς του 17χρονου που είναι απεγνωσμένος για απαντήσεις. Ο Ιωακείμ σύμφωνα με το περιβάλλον του είχε το τελευταίο διάστημα επαφές με άτομα που ασπάζονταν τον σατανισμό.

Read More

And More