Ειδομένη: Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε σε σκηνή στον καταυλισμό – Η μητέρα μιλά στην Tatiana Live για τον τοκετό και το μέλλον των 3 παιδιών της

Το θαύμα της ζωής! Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε στον καταυλισμό προσφύγων της Ειδόμενης και μαζί με αυτή γεννιέται και η ελπίδα. Μέσα στις συνθήκες που βιώνουν, όπως είδαμε και στις φωτογραφίες του οδοιπορικό μας στο χωριό, ένα μωρό ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου να φέρει χαμόγελα!

Η 24χρονη μητέρα, που ήρθε από το Κομπάνι της Συρίας στη χώρα μας, έχει ακόμα 2 παιδιά και γέννησε μέσα στη σκηνή με τη βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου. Μίλησε στην Tatiana Live για τον τοκετό και το μέλλον των παιδιών της. Νιώθει χαρούμενη και ανακουφισμένη που κρατάει στην αγκαλιά της το τρίτο της παιδί.

“Μου λείπουν τα άλλα δύο παιδιά μου. Έχω αλλά δύο μικρά κορίτσια”, εξηγεί η νεαρή πρόσφυγας λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

“Φοβάμαι και ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μου”, λέει η ίδια εξηγώντας το δύσκολο ταξίδι της από τη χώρα της μέχρι τον καταυλισμό. Οι συνθήκες ήταν ακόμα πιο δύσκολες αφού κουβαλούσε στην κοιλιά της κι ένα μωρό…

Read More

And More