Ελένη Καρακάση στην Tatiana Live: Η μάχη με τα κιλά και οι εξαντλητικές δίαιτες, το θέατρο και το Your Face Sounds Familiar!

Μία μέρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Your Face Sounds Familiar, η Ελένη Καρακάση βρέθηκε στο πλατό του Tatiana Live. Η ηθοποιός, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο talent show του ΑΝΤ1, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη μάχη της με τα κιλά και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε αλλά και για τη συμμετοχή της στο show και το θέατρο.

“Όταν ήμουν στην Τρίτη λυκείου, που ξεκίνησα και τη μεγάλη δίαιτα ήμουν 100 κιλά. Για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση να ξεκινήσεις δίαιτα θέλεις το σωστό ερέθισμα. Δεν με ένοιαζε να χάσω κιλά για κάποιο λόγο. Τους ενοχλεί ότι είμαι παχιά, ας κοιτάξουν τα δικά τους θέματα, να μην με κάνουν παρέα”, εξομολογείται η Ελένη Καρακάση.

“Ο σωστός λόγος που πήρα την απόφαση να αρχίσω δίαιτα είναι ότι στην τρίτη λυκείου αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά. Με ενδιέφερε η λυρική σκηνή, το κλασικό τραγούδι. Πήρα την απόφαση και ο πρώτος άνθρωπος που του το είπα ήταν η Κάρμεν Ρουγγέρη. Θέλεις την αφορμή στη ζωή μας, αυτό το κλικ που θα σε κάνει να ξεκινήσεις”, συνέχισε.

Read More

And More