Γιώργος Πατούλης στην Τατιάνα: Απαντά στα σχόλια για τη φωτογραφία στο σαλόνι του σπιτιού του! Βίντεο

“Εμείς ως οικογένεια πιστεύουμε στις αξίες και τους θεσμούς και με μια φωτογραφία εκφράσαμε τις ευχές μας μέσα από το Facebook”, είπε η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στην Tatiana Live σχολιάζοντας τη φωτογραφία στο σαλόνι της οικογένειας που έγινε viral. Τη δική του απάντησε έδωσε και ο Γιώργος Πατούλης. Ο δήμαρχος Αμαρουσίου εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι δεν ένιωσε στεναχώρια από το “τρολάρισμα” που δέχτηκε.

“Θα σας έλεγα ότι αφενός μεν πολλά είχαν και ιδιαίτερο χιούμορ και σε αυτή την περίοδο που ζούμε μέσα στη στεναχώρια, στη θολούρα όλων μας και όσων έχουν και θέση ευθύνης ακόμα περισσότερο. Ξέρετε το χιούμορ πολλές φορές λείπει και νομίζω ότι τα σχόλια, καλοπροαίρετα τα περισσότερα -μπορεί να υπήρχαν και κάποια πικρόχολα- δε βαριέσαι είναι μέρα γιορτής, ημέρα χαράς”, δήλωσε.

Και συνέχισε: “Ο μόνος λόγος που υπήρξε μια στεναχώρια απέναντι στο θέμα που συζητάμε, ήταν ότι αναφέρθηκαν σε μία μάνα ηρωίδα. Και δεν το λέω επειδή είναι η μητέρα μου, το λέω γιατί η τύχη, η μοίρα την έφερε να μόνη της στη ζωή, να έχει δυο παιδιά, εμένα και τον αδερφό μου, να μην έχει χρήματα, να εργάζεται κι εμείς μαζί της στο μαγαζί στα Πετράλωνα να σπουδάσουμε, εγώ Ιατρική Αθηνών κι ο αδερφός μου στα οικονομικά και στο νυχτερινό που τελείωσε και να δημιουργήσουμε, αν θέλετε, πάντα με την αγάπη του κόσμου όπου κι αν βρεθήκαμε, μια καλή σχέση.”

Read More

And More