Η Όλγα Τρέμη σε μία σπάνια συνέντευξη στην Tatiana Live! Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή της

Καλεσμένη στην πρεμιέρα του Tatiana Live βρέθηκε η Όλγα Τρέμη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έκανε ποδαρικό στην Τατιάνα Στεφανίδου και έδωσε μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις της. Δεν παρέλειψε φυσικά να ανεφερθεί στις δραματικές εξελίξεις του τηλεοπτικού σταθμού Mega με αφορμή όσα ειπώθηκαν από τον προθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ αλλά και πώς η ίδια βίωσε την όλη κατάσταση ούσα στο ενημερωτικό τιμόνο του καναλιού.

Υπάρχει και θλίψη και λύπη αλλά και θυμός”, υποστήριξε. Όσο για το αν υπήρχαν ελπίδες σωτηρίας η δημοσιογράφος απάντησε: “Είναι σχετικό. Δεν ξέρω αν θα υπήρχε σωτηρία. Ήλπιζα και πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει”.

Η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας μίλησε όμως και για τη ζωή της, για το πως ξεκίνησε την καριέρα της αλλά και την απόφασή της να ξαναπαντρευτεί, με τον χειρουργό Νίκο Νικητέα.



Τέλος, αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις και στα όσα έχουν ακουστεί για την ίδια απαντώντας πως ο λόγος που έκανε διάφορα πράγματα είναι γιατί θέλει να βλέπει τον εαυτό της στην καλύτερη δυνατή του εκδοχή.

Read More

And More