Η έρευνα των τεχνικών συμβούλων της 30χρονης Μίνας στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη – Τα πρώτα συμπεράσματα

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα του μοιραίου τροχαίου του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του όταν όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη από την πορεία του στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Μαζί του στο όχημα ήταν και δύο κορίτσια, η 20χρονη Φρόσω Κυριάκου και η 30χρονη Μίνα Αρναούτη τα οποία τραυματίστηκαν.

Η Φρόσω έχει πάρει ήδη εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ η Μίνα συνεχίζει να δίνει μάχη για την υγεία της. Δεν κινδυνεύει η ζωή της αλλά η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες και τα σενάρια για το τι συνέβη την στιγμή του τροχαίου. Φορούσαν ζώνη; Ποιος οδηγούσε το όχημα; Οι εκτιμήσεις πραγματογνωμόνων και οι μηνύσεις δεν έχουν σταματημό και το κλειδί της υπόθεσης είναι η ασφάλεια ζωής που είχε κάνει ο Παντελής Παντελίδη.

Για αυτό δικηγόροι και πραγματογνώμονες εστιάζουν τον ενδιαφέρον τους στο ποιος τελικά οδηγούσε το μαύρο Mercedes και το Σαββατοκύριακο η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον δικηγόρο της οικογένειας της Μίνας. Ο Γιάννης Κωλέττης δηλώνει ότι οι δικοί του πραγματογνώμονες έχουν εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα αυτά των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του τραγουδιστή.

Η οικογένεια Παντελίδη μέσω του δικηγόρου της Πέτρου Καϊμακάμη υποστηρίζει ότι υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου. Ωστόσο, δεν θέλησε ο ίδιος να κάνει κάποια παραπάνω δήλωση στην κάμερα της εκπομπής καθώς περιμένει τα αποτελέσματα του DNA.

Read More

And More