Η μητέρα της 14χρονης που κακοποίησε άγρια ο πατέρας της μιλάει στην Tatiana Live

Εικόνες που σοκάρουν παρουσίασε η Tatiana Live από τον άγριο ξυλοδαρμό του 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα ο ξυλοδαρμός που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το video ντοκουμέντο

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και λίγο μετά την προφυλάκισή του 55χρονου σήμερα μιλά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή μίλησε και η κορη από τον πρώτο του γάμο. “Αυτά που είδατε στο βίντεο είναι ένα μικρό κομμάτι από αυτά που βιώναμε. Επί χρόνια έκανε τα ίδια σ’ εμένα, τ’ αδέλφια και τη μητέρα μου”, εξομολογείται στην Tatiana Live. “Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι εκεί και να το βλέπω”, λέει η ίδια.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την συγκλονιστική εξομολόγησή της

Συγκλονιστική ήταν όμως και η μαρτυρία της δικηγόρου της μητέρας, Μαρίνα Παναγιωτάκη. Η ίδια συνάντησε την 14χρονη χθες και της αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει βοήθεια από το σχολικό περιβάλλον αλλά ο καθηγητής της της απάντησε: “Είσαι δυνατή, το βλέπω. Θα κάνεις υπομονή μέχρι την ενηλικιωσή σου.”

Read More

And More