Η μητέρα του 29χρονου που δολοφονήθηκε για ένα like στο facebook στην Tatiana Live

Ένα φονικό για τόσο ασήμαντη αφορμή που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους. Ο 29χρονος Απόστολος δολοφονήθηκε επειδή έκανε ένα like στο facebook, σε μία φωτογραφία. Ήταν Σάββατο, 8 Μαΐου 2010. Ο Απόστολος έπεσε νεκρός από 6 σφαίρες στο πάρκινγκ beach bar στη Βάρκιζα, μέσα στο αυτοκίνητό του. Από έναν άντρα που του είχε στήσει καρτέρι θανάτου.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι μόλις έφτασε το αυτοκίνητο του θύματος στο πάρκινκ ο δράστης σηκώθηκε από ένα πεζούλι που καθόταν μαζί με άλλα δύο άτομα. Πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον άτυχο Απόστολο. Εκείνος τραυματισμένος προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητο. Δεν τα κατάφερε. Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος με τους άλλους δύο έτρεξαν προς το βουνό.

Η τραγική είδηση έσκασε σαν βόμβα στην οικογένειά του Αποστόλη καθώς δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Το κουβάρι της δολοφονίας ξετυλίχτηκε από τις αρχές όταν, ένα χρόνο αργότερα, συνελήφθη ο 26χρονος τότε δράστης.

Η μητέρα του 29χρονου, Γεωργία βρέθηκε σήμερα στην Tatiana Live και περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του γιου της πριν τη δολοφονία του, ενώ ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.


Read More

And More