Μυστήριο με την εξαφάνιση της σολίστ – Τι λέει ο μαέστρος της ορχήστρας στην Tatiana Live για την τελευταία φορά που την είδε

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της μουσικού της Καμεράτας του Μεγάρου Μουσικής. Ο σύζυγός της έκανε έκκληση χθες μέσα από την εκπομπή Tatiana Live. “Είμαι απελπισμένος, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο”, αποκαλύπτει ο σύζυγος της Ελισάβετ Σέιφερ, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και αγνοείται από την Παρασκευή.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όσα είπε ο σύζυγος

Η σολίστ, που καταγόταν από τη Γερμανία, ετοιμαζόταν για μια μεγάλη συναυλία που θα δινόταν τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με το σύζυγό της ήταν πολύ στρεσαρισμένη και τα νεύρα της δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα.

Την Παρασκευή πήγε στο Μέγαρο Μουσικής, από το οποίο το σπίτι της απέχει μόλις λίγα λεπτά, για να κάνει πρόβα. Μετά από λεκτική διαμάχη που είχε με ένα μουσικό της ορχήστρας αποχώρησε από την πρόβα. Tηλεφώνησε στον φυσικοθεραπευτή για να ακυρώσει το ραντεβού που είχαν το βράδυ και εξαφανίστηκε. Προηγουμένως ωστόσο επέστρεψε σπίτι της όπου και άφησε τη βιόλα της.


Η μουσικός της Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και έξι ημέρες. Στην εκπομπή μίλησε σήμερα ο μαέστρος της ορχήστρας, Αναστάσιος Συμεωνίδης και περιγράφει ποια ήταν η τελευταία μέρα που την είδε. Τι έγινε σε εκείνη την πρόβα;


Read More

And More