Νανά Καραγιάννη: Με λυγμούς μιλάει στην Tatiana Live ο πρώτος της σύζυγος – “Δύσκολα θα μπορούσε να γίνει καλά”

“Εγώ το έχω ζήσει από την αρχή όλο αυτό το σκηνικό”, εξηγεί στην Tatiana Live ο Γιώργος Στάσης. Ο πρώτος σύζυγος της Νανάς Καραγιάννη ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που πάλεψαν πάρα πολύ να την βοηθήσουν να ξεφύγει από την ανορεξία. Για περίπου 2,5 χρόνια προσπάθησε να την κάνει να αλλάξει τον τρόπο που ζει και μάλιστα είχε ζητήσει συμβουλές από ειδικούς για το πως να τη βοηθήσει. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2004 και ήταν πάρα πολύ καλά, όπως περιγράφει ο ίδιος στην εκπομπή, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε από το 2005.

“Χωρίσαμε πολύ πριν γίνει εμφανές σε όλο τον κόσμο στο πρόβλημα. Το ήξερα εγώ και οι δικοί της άνθρωποι. Ξεκίνησε με εμετούς στην τουαλέτα. Η ίδια μου έλεγε τότε: “Τι χαζές που είναι οι άλλες γυναίκες που δεν ξέρουν αυτό το κόλπο. Εγώ μπορώ να τρώω ότι θέλω και να μην παχαίνω”, περιγράφει ο ο Γιώργος Στάσης.

“Ο χαρακτήρας της ήταν τέτοιος που δύσκολα θα μπορούσε να γίνει καλά”, λέει συμπληρώνοντας πως πάντα είχε μαζί της μια πολύ καλή επικοινωνία. Είχαν μιλήσει και πρόσφατα για να του ευχηθεί για τον νεογέννητο γιο του.

Μιλώντας για το πόσο αξιόλογος άνθρωπος ήταν η Νανά Καραγιάννη λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα ενώ τόνισε ότι την αγάπησε πολύ και πάντα θα την αγαπάει.

Read More

And More