Νέα σενάρια για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη – Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας στην Tatiana Live!

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη μετά τη φημολογία για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ. Ένα από τα σενάρια υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής που έχασε τη ζωή του σε αυτό το τροχαίο δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για τις έρευνες που συνεχίζονται. Τι ρόλο έπαιξαν οι σιδερένιες μπάρες και το κράσπεδο; Τι θα δείξει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου; Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που εξετάζονται.

“Οι πραγματογνώμονες δεν έχουν τελειώσει την εξέταση του οχήματος”, εξηγεί ο Αναστάσιος Δέδες στην Τατιάνα Στεφανίδου . “Επειδή δεν φορούσαν ζώνη δεν μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ”, προσθέτει ο ίδιος.

Τα στοιχεία της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές, τις καταθέσεις των μαρτύρων και την αρχική κατάθεση της Φρόσως Κυριάκου (την οποία έκανε όσο ήταν ακόμα στο νοσοκομείο) περιμένει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας για να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Προς το παρόν εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Read More

And More