Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.03.2016 | 17:30

Νέα σενάρια για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη - Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας στην Tatiana Live!

Νέα σενάρια για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη - Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας στην Tatiana Live!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη μετά τη φημολογία για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ. Ένα από τα σενάρια υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής που έχασε τη ζωή του σε αυτό το τροχαίο δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για τις έρευνες που συνεχίζονται. Τι ρόλο έπαιξαν οι σιδερένιες μπάρες και το κράσπεδο; Τι θα δείξει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου; Αυτά είναι κάποια από τα στοιχεία που εξετάζονται.
 “Οι πραγματογνώμονες δεν έχουν τελειώσει την εξέταση του οχήματος”, εξηγεί ο Αναστάσιος Δέδες στην Τατιάνα Στεφανίδου . “Επειδή δεν φορούσαν ζώνη δεν μπορούμε να πούμε κατηγορηματικά ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ”, προσθέτει ο ίδιος.

Τα στοιχεία της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές, τις καταθέσεις των μαρτύρων και την αρχική κατάθεση της Φρόσως Κυριάκου (την οποία έκανε όσο ήταν ακόμα στο νοσοκομείο) περιμένει ο πραγματογνώμονας της οικογένειας για να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Προς το παρόν εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10