Νέα τροπή στην υπόθεση του 59χρονου που σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε [vid]

Σκότωσε την 10χρονη κόρη του στον ύπνο της και αυτοκτόνησε. Το κοριτσάκι κηδεύτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον οικογενειακό τάφο, στον οποίο έχει ταφεί και η μητέρα του.

Η νονά του πατέρα, μιλώντας στην Tatiana Live, αποκάλυψε ότι ο πατέρας αν και υπεραγαπούσε το παιδί του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία έγιναν έντονα μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μάλιστα, όπως είπε, ο γιατρός του είχε δώσει φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως ο πατέρας δεν ακολούθησε.

“Ο Χρήστος δεν έπαιρνε ψυχοφάρμακα. Τελευταία όμως δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα. Είχε αδυνατίσει πολύ και νόμιζε ότι είχε καρκίνο. Το τελευταίο βράδυ ήταν με τον γιο μου και του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Του είχε δώσει ο γιατρός (ψυχοφάρμακα), πήρε μία δύο φορές και μετά τα σταμάτησε γιατί πίστευε ότι μόνος του θα τα καταφέρει.”

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα “δεν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος με μια απλή κατάθλιψη. Αυτό το κάνουν άνθρωποι με ψυχωτικές ιδέες. Υπάρχουν εμμονές. Αυτές οι εμμονές είναι ψυχωτικές. Δεν είναι η απλή κατάθλιψη. Αυτές οι ιδέες μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτές τις καταστάσεις.”

Read More

And More