Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της στην Tatiana Live! Βίντεο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε για όλα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Mega αυτή την περίοδο μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις, την προετοιμασία του Sweet Charity και την εκπομπή Καλημερούδια. Φυσικά, πάντα βρίσκει χρόνο και για την προσωπική της ζωή. Δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί και στη νέα της σχέση με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι.

Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει τόσο ανοιχτά για κάποιον από τους συντρόφους της και αυτό φαίνεται πως προκύπτει από το πόσο καλά νιώθει στο πλευρό του design director.

Έχω ανθρώπους να μου πουν μια καλή κουβέντα όταν χρειάζομαι στήριξη”, είπε ανάμεσα σε άλλα η Ντορέττα. Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη ζωή της ωστόσο υποστηρίζει ότι φροντίζει να κρατάει πάντα την ψυχραιμία της.

Κατά τη γνώμη μας τα νούμερα δεν είναι αυτά που αξίζουν στην εκπομπή”, είπε αναφερόμενη στις χαμηλές πτήσεις του πρωινού στους πίνακες τηλεθέασης. “Υπάρχει προβληματισμός, αλλά δεν υπάρχει γκρίνια στην εκπομπή”, συμπληρώνει.

Read More

And More