Ο γιος του δολοφονημένου εφοπλιστή Κ. Περατικού και η ξαδέρφη της Δ. Στράτου παντρεύονται τον Ιούλιο στην Πάτμο! Βίντεο

Ο Μιχάλης Περατικός και η Αλεξάνδρα Κ. Στράτου, γόνοι δύο πολύ “ιδιαίτερων” οικογενειών του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, πρόκειται σε λίγο καιρό να ενώσουν τις ζωές τους.

Ο γαμπρός είναι γιος του αείμνηστου Κωστή Περατικού, ο οποίος δολοφονήθηκε από τη 17 Νοέμβρη, και της Λίας Ρακά-Περατικού. Είναι έτσι και εγγονός του Μιχαήλ Περατικού, ενός εφοπλιστή με σημαντικό ρόλο στη ναυτιλιακή και την οικονομική ζωή της χώρας.

Η νύφη είναι εγγονή του αείμνηστου επιχειρηματία Χριστόφορου Στράτου -της θρυλικής βιομηχανίας Πειραϊκή – Πατραϊκή- που ήταν προσωπικός φίλος και στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είναι κόρη του Αλέξη Στράτου και ανιψιά της μετόχου των καταστημάτων Notos Galleries Βαρβάρας Βερνίκου-Στράτου. Και ξαδέρφη της εικαστικού και συζύγου του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάης Στράτου.

Οι 30χρονοι νέοι προτιμούν τις new ages business αφού ο μέλλων γαμπρός είναι ιδιοκτήτης ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης προϊόντων μόδας και design. Το We Create Harmony ιδρύθηκε το 2013. Από την άλλη, η νύφη είναι σεφ που χρηματοδότησε το βιβλίο της περί μαγειρικής μέσω Διαδικτύου, αφού πρώτα δοκίμασε τις δυνάμεις της ως σερβιτόρα.

Ο γάμος τους θα γίνει στη γραφική Πάτμο, που αποτελεί το αγαπημένο νησί του Μιχάλη, τον τόπο όπου περνούσε τα καλοκαίρια.

Read More

And More