Ο γνωστός τραγουδιστής στην Tatiana Live για το γιο του – Αφέθηκε ελεύθερος για την εμπλοκή του σε κύκλωμα εκβιαστών [vid]

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο γιος γνωστού τραγουδιστη φέρεται να εμπλέκεται στην εγκληματική συμμορία εκβιαστών. Ο συγκεκριμένος είναι ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, αλλά και μιας σχολής Τάε Κβον Ντο. Ο ίδιος μαζί με τον πεθερό του και έναν 49χρονο από την σχολή και το γυμναστήριο φέρονται να εκβίαζαν δύο μεσίτες, έναν εργολάβο και δύο αγοραστές ακινήτων. Τελικά, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο γιος του γνωστού τραγουδιστή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

“Κανένας πατέρας δεν θα ήθελε να είναι σήμερα στη θέση που είμαι εγώ. Βασικά είναι πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, διότι είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο. Ζούμε δηλαδή χωριστά, όμως 45 χρόνια μέσα στη νύχτα πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, από μπράβους, από γκάνγκστερ, από χίλια δυο πράγματα μόνο και μόνο για να κρατήσω το όνομά μου ακέραιο και να είμαι αμόλυντος, ώστε να λένε στο τέλος της καριέρας μου, κοντά στη δύση μου, τα καλύτερα λόγια για… Αυτό είμαι, λοιπόν, εγώ αυτή τη στιγμή”, δήλωσε στην Tatiana Live o τραγουδιστής λίγο πριν τις εξελίξεις.

“Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, είναι οικογενειάρχης, εξαιρετικό παιδί. Ενεπλάκη σε μία υπόθεση, η οποία είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η αλήθεια και έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και όλα θα πάνε καλά”, συμπλήρωσε.

Read More

And More