Οι γονείς της 4χρονης Μαρίας στην Tatiana Live: Το παράπονό τους και οι περιορισμοί του Εισαγγελέα

Η εξαφάνιση της 4χρονης Μαρίας ανήμερα το Πάσχα στον Σκαραμαγκά αναστάτωσε το πανελλήνιο και κινητοποίησε όχι μόνο τις αρχές. Οι γονείς της μικρής κίνησαν γη και ουρανό για να εντοπίσουν το αγγελούδι τους και τελικά τα κατάφεραν. Η μικρή παρέμεινε τις πρώτες μέρες στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Πλέον, βρίσκεται στην αγκαλιά των δικών της.

Η εισαγγελική λειτουργός, με απόφασή της, έδωσε εντολή για την επιστροφή της Μαρίας στο σπίτι των γονέων της, στον Προφήτη Ηλία Πειραιά, ορίζοντας, ωστόσο, πλαίσιο όρων. Οι γονείς της μίλησαν σήμερα στην Tatiana Live και εξέφρασαν το παράπονό τους για την απόφαση.

Η απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων εκδόθηκε μετά την αξιολόγηση των πορισμάτων που της παρέδωσαν κοινωνικοί λειτουργοί, στους οποίους είχε δώσει εντολή να διενεργήσουν έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής, καθώς και εκείνων που συνέταξαν οι παιδοψυχολόγοι του νοσοκομείου.

Βάσει της εισαγγελικής εντολής, η Μαρία δεν επιτρέπεται να επισκέπτεται τη μάντρα του παππού της στον Σκαραμαγκά, από όπου είχε χαθεί, ενώ θα παρακολουθείται από κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα επιβλέπουν τις συνθήκες της διαβίωσής της στην οικογένεια.

Read More

And More