Πάνος Καλλίτσης: Ο 43χρονος που τον πυροβόλησε μιλά μέσα από τη φυλακή, στην Tatiana Live! [vid]

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγος του Έλενα Χριστοπούλου έπεσαν θύματα ληστείας στο γκαράζ του σπιτιού τους. Ο γνωστός κομμωτής των επωνύμων μάλιστα, μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του, οδηγήθηκε χτυπημένος στο νοσοκομείο.

Ο Πάνος Καλλίτσης έπεσε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές και όταν αντιστάθηκε στην προσπάθειά του να μην του πάρουν την τσάντα με τα χρήματα που είχε μαζί του, τον πυροβόλησαν.

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από το περιστατικό και ο 43χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση και την σύζυγό του μίλησε μέσα από τη φυλακή αποκλειστικά στην εκπομπή Tatiana Live!

“Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από το ζευγάρι για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ειπώθηκε από τον Πάνο Καλλίτση ότι ήθελα να τον σκοτώσω και τον πυροβόλησα εξ επαφής στην καρδιά. Πείτε μου εσείς αν ένας άνθρωπος που έχει πυροβοληθεί στην καρδιά δεν θα έχει χάσει τις αισθήσεις τους και δεν είναι ημιθανής”, είπε ο κατηγορούμενος και ανέφερε πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως ισχυρίζεται ο γνωστός κομμωτής.

Και συμπλήρωσε: “Δεν την έριξα εγώ την πρώτη σφαίρα. Ο Πάνος Καλλίτσης ήρθε πάνω μου και προσπάθησε να μου πάρει το όπλο από το χέρι. Παλέψαμε και το όπλο εκπυρσοκρότησε…”

Δες το video από την εκπομπή Tatiana Live:

Read More

And More