Σκότωσε κι έκοψε τα γεννητικά όργανα 21χρονου για λόγους τιμής – Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος στην Tatiana Live!

Ακόμη μια συγκλονιστική υπόθεση φιλοξένησε η εκπομπή “Tatiana Live” σήμερα. Ο 21χρονος Ντάνιελ βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Ιούλιο στη Λάρισα και η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε στο πλατό του Έψιλον τη μητέρα του θύματος.

Μεταξύ άλλων στην συγκλονιστική της εξομολόγηση αποκάλυψε, ότι παρακακούσε την ερωμένη του γιου της να τον αφήσει αλλά και ότι πιστέυει πως ο σύζυγός της που κατηγορείται και που έχει ομολογήσει το έγκλημα, όχι μόνο το είχε σχεδιάσει, αλλά είχε και συνεργό.

Δες τα βίντεο από την εκπομπή

Διάβασε αναλυτικά το χρονικό της υπόθεσης

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουλίου του 2015 επιστρέφοντας από τη δουλειά του, τα ίχνη του Ντανιέλ, 21 ετών, από την Αλβανία, που έμενε μόνιμα σε χωριό της Λάρισας, χάθηκαν. Κατά τις 2 το βράδυ ο πατέρας του τηλεφώνησε. Ο Ντανιέλ του είπε απλά στο τηλέφωνο ότι ήταν βόλτα και έκλεισε απότομα το τηλέφωνο. Την επόμενη ημέρα, η μητέρα μαζί με τον άλλο ανήλικο γιο της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ενημέρωσαν τις αρχές για την εξαφάνιση.

Το Σάββατο 25 Ιουλίου η μητέρα ενημερώθηκε από τις αρχές ότι ο 21χρονος εντοπίστηκε νεκρός περίπου 10 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό. Όπως αναφέρει φίλος του θύματος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 21χρονου ήταν τραγικός. Αρχικά ο δράστης τον χτύπησε μάλλον με σίδερο στο κεφάλι, στη συνέχεια του έκοψε τα γεννητικά του όργανα και έβαλε φωτιά στη σορό.

Για τη δολοφονία κατηγορείται ένας 40χρονος συντοπίτης του Ντανιέλ, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του.

Στις 29 Ιουλίου 2014, την ημέρα των γενεθλίων του Ντανιέλ, σε πάρτι που είχε διοργανώσει, γνώρισε από κοινούς φίλους, την Μπρούνα Λούπη, μια κοπέλα γύρω στα 30. Αρχικά δεν γνώριζε ότι ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά, όπως λέει η μητέρα του. Σύναψε σχέση μαζί της, η οποία κράτησε σύμφωνα με την μητέρα του 21χρονου μέχρι τον Ιανουάριο του 2015. Η κοπέλα έμενε αρχικά σε άλλο χωριό της Λάρισας, μαζί με τα τρία της παιδιά και έκανε διάφορες δουλειές. Το διάστημα που το θύμα είχε σχέση με την γυναίκα του κατηγορούμενου, τα τρία της παιδιά ηλικίας 11, 7 και 4 ετών τα κλείδωνε στο σπίτι και έβγαιναν σαν κανονικό ζευγάρι, όπως λέει η μητέρα θύματος.
Η μητέρα ισχυρίζεται ότι όταν ο γιος της έμαθε ότι ήταν παντρεμένη την χώρισε. Επισημαίνει δε ότι μετά τον χωρισμό, η παντρεμένη δεν τον άφηνε σε ησυχία και του τηλεφωνούσε συνεχώς. Επίσης, η μητέρα ισχυρίζεται ότι όταν πλέον είχαν χωρίσει, η παντρεμένη μαζί με τα παιδιά της είχε μετακομίσει στο χωριό Κάτω Σωτηρίτσα της Λάρισας και εργαζόταν για περίπου ένα μήνα στην συγκομιδή των κερασιών. Κατά τον μήνα αυτό, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, οι επισκέψεις ανδρών στο σπίτι της ήταν συχνές και πολλές.
Οι φήμες για τα καμώματα της παντρεμένης, έφτασαν στα αυτιά του συζύγου της, ο οποίος έλειπε συχνά από το σπίτι, καθώς εργαζόταν ως εργάτης σε οδικά έργα στα Ιωάννινα. Επιστρέφοντας στο χωριό, άρχισε να ακούει διάφορα κουτσομπολιά για την γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του, ότι δηλαδή η σύζυγός του είχε πολλούς συντρόφους.
Με τη βοήθεια ενός φίλου του άρχισε να επισκέπτεται τους άνδρες που του είχαν υποδείξει ως εραστές, ζητώντας τους να παραδεχτούν τη σχέση, γιατί ο ίδιος είχε σκοπό να την χωρίσει. Γύρω στις 7 το απόγευμα την Πέμπτη 23 Ιουλίου ο σύζυγος Γιάννης μαζί με έναν φίλο του επισκέφθηκαν έναν καφενείο όπου σύχναζε ένας από τους «εραστές», ο οποίος παραδέχθηκε στον σύζυγο την σχέση του με την γυναίκα του.
Ο 21χρονος, όπως λένε φίλοι και συγγενείς τους, ήταν ένα καλό και εργατικό παιδί. Δούλευε το πρωί σε ένα ψαράδικο και το απόγευμα σε μια ψαροταβέρνα ως σερβιτόρος.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Ντανιέλ. Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του, ο εντολέας του δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Ντανιέλ. Μπήκε στο αυτοκίνητο με τη θέλησή του και πήγαν σε περιοχή έξω από το χωριό για να μιλήσουν και να του ζητήσει να αφήσει τη γυναίκα του. Πάνω στην συζήτηση όμως τα πράγματα ξέφυγαν κι έγινε το κακό.

Read More

And More