Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της κόρης από τον πρώτο γάμο του 55χρονου που προφυλακίστηκε για την άγρια ενδοοικογενειακή βία

Εικόνες που σοκάρουν παρουσίασε η Tatiana Live από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 14χρονου κοριτσιού από τον πατέρα της. Ο 55χρονος δράστης για 18 χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα παιδιά του. Αποκορύφωμα ο ξυλοδαρμός που έστειλε το 14χρονο κορίτσι στο νοσοκομείο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το video ντοκουμέντο

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα video από την κακοποίηση των παιδιών – που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας.

Αυτά που είδατε στο βίντεο είναι ένα μικρό κομμάτι από αυτά που βιώναμε. Επί χρόνια έκανε τα ίδια σ’ εμένα, τ’ αδέλφια και τη μητέρα μου”, εξομολογείται στην Tatiana Live η κόρη από τον πρώτο γάμο του 55χρονου που προφυλακίστηκε για την άγρια ενδοοικογενειακή βία.

“Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι εκεί και να το βλέπω”, λέει η ίδια εξηγώντας πως την έχει απειλήσει ότι θα πάει να τη βρει ενώ δεν πιστεύει ότι έχει μετανιώσει. “Αυτός ο άνυρωπος δεν μετανιώνει ποτέ για αυτά που κάνει.”

Read More

And More